.

Велосипеди со велосипеди Екстрактор на тркала на дното заграда за велосипедизам за редакција на педали за редал

Велосипеди со велосипеди Екстрактор на тркала на дното заграда за велосипедизам за редакција на педали за редал

DEN 2.33

Стока
Достапно е за нарачката

Алатка што се користи за отстранување на раката на чудак од долниот заграда Одвојната глава овозможува да се вклопат сите типови или заострените типови. Отстранливата глава гарантира дека одговара на кој било вид, како што е прикажано на сликата подолу. Низата на оваа алатка е многу тешка, така што нема да ги оштети навоите на чудакот. Како да се користи : Расклопување и отстранување на фиоката што ја врти долната лента за порта и чудакот на чудак може да се отстрани. Алатка што се користи за отстранување на раката на чудак од долниот заграда. Одвојната глава овозможува да се вклопат сите типови или заострените типови. Отстранливата глава гарантира дека одговара на кој било вид, како што е прикажано на сликата подолу. Низата на оваа алатка е многу тешка, така што нема да ги оштети навоите на чудакот. Како да се користи : Расклопување и отстранување на фиоката што ја врти долната лента за порта и чудакот на чудак може да се отстрани. Koaiuscrank : Големина : приближно. 7,7cm x 2cmhexagon приклучок Внатрешен дијаметар : Прибл.4 CMBLACK THERE DINGE DIAMETER : Прибл.

Особините

Material:
Steel
Colour:
Black
Inner diameter:
about 24mm
Length:
about 27 mm
Colour:
Black
Weight:
about 35 grams
Material:
carbon steel
1x Bicycle Flywheel Removal Tool:
1x crank:
1x bottom bracket:
A bicycle chain breaker is used to remove and install chain pins or other maintenance work, and it can be used with all common bicycle chains.:
This item includes 4 Bike Repair Tools, Bottom Bracket Remover, Chain Breaker, Crank Puller Removal, Bottom Bracket Removal Tool as shown. :