.

SewAcc 2 поставува плетенка од кожа/додаток од не'рѓосувачки прибор за измазнување на тастатура игли за нараквици игли за нараквици Паракорд во алатки игла челик ткае?

SewAcc 2 поставува плетенка од кожа/додаток од не'рѓосувачки прибор за измазнување на тастатура игли за нараквици игли за нараквици Паракорд

DEN 0.33

Стока
Достапно е за нарачката

Игли за занаетчиски кожни занаетчиски материјали-изработени од материјал од не'рѓосувачки челик за употреба Игли за шиење на игла-игли за шиење на ласкање изработени од материјал од не'рѓосувачки челик за употреба. DIY PARACORD FID-Алатка за овевање за кожа одличен подарок за вашиот пријател и семејство кои сакаат плетенка и занаетчиски занаети. DIY-иглички за ткаење игли-паракорд зашилување поставено одлично за ткаење нараквици на парофор и други работи на Паракорд, исто така може да се примени за DIY вашите занаети и други додатоци, потребни производи за вашиот Паракорд. Алатка за измазнување на парокот-алатка за лакирање на патеки, направена од материјал од не'рѓосувачки челик за употреба. Алатки за плетење. Алатки за плетење. Пакетот вклучува 12 X Карактеристики на иглата за игла на парокард - одличен подарок за вашиот пријател и семејство кои сакаат игли за занаетчиски игли за занаетчиски занаетчиски производи и DIY. -Сиза : 16x4x4cm/ 6.6inch игли за шиење на паракорд. - Изработено од материјал од не'рѓосувачки челик за употреба на сет за шиење на парорд. -Којата : како што е прикажано игли за плетење на нараквица. - Одлично за ткаење нараквици на Паракорд и други работи на Паракорд, исто така може да се примени за DIY вашите занаети и други додатоци, потребни производи за вашата игла за лакирање на паракорд.

Особините