.

Пиштол За Чистење Гз-КЈМ Комплет За Алатки За Чистење Автомобили Со Висок Притисок Прилагодлив Млазен Чистач За Чистење На Автомобили Опрема За Миење Автомобили З?

Пиштол За Чистење Гз-КЈМ Комплет За Алатки За Чистење Автомобили Со Висок Притисок Прилагодлив Млазен Чистач За Чистење На Автомобили

DEN 623.84

Стока
Достапно е за нарачката

МАТЕРИЈАЛ СО ВИСОКА ЦВРСТИНА, КОМПАКТНА КОНСТРУКЦИЈА за ИЗДРЖЛИВА УСЛУГА : Добро Произведен Од Рафинирана Алуминиумска Легура, Пиштолот за Чистење е Со Екстра Цврста И Компактна Структура Покрај Тоа, Усвоен Од Заштитниот Лак За Печење. Не Само Што Го Прави Сјаен И Порцелан, Туку Во Голема Мера Ја Подобрува Способноста За ' Рѓа И Хемиска Корозија И Абење И Скршен Отпорен, Обезбедувајќи Услуга Со Долг Животен Век!. ПАМЕТЕН ДИЗАЈН : 720° Целосна Ротација, Покривајќи Ги сите Области што Можат да се Исчистат, Моторот и Шасијата Не Се Лесни за Чистење, Но Овој Производ Совршено Го Решава Овој Проблем.Овој пиштол за чистење е толку разноврсен што можете да истурите раствор за чистење без бришење за чистење теписи, тркала и многу повеќе. ДВОЈНА КОНТРОЛА ЗА ДА ГО ДОБИЕТЕ ПРОТОКОТ на ВОЗДУХ што ГО САКАТЕ : За Да Ја Контролирате Брзината на Протокот на Воздух, Не Само што Можете Да Го Користите Чкрапалото, Туку Можете Да го Прилагодите Регулаторот за Проток на Воздух. Со Променливото И Последователното Прилагодување На Завртката, Може Да Ја Испорача Точната Брзина На Ветерот Прецизно И Погодно Како Што Сакате!. SHAPEОНОМСКИ ДИЗАЈН ФОРМА ЗА ДА СЕ ОЛЕСНИ ВАШИОТ ЗАМОР : Дизајнирана Како Карактеристики На Вашите Раце, Рачката Е Далеку Погодна За Да Се Фатите И Држите, А Чкрапалото Е Доволно Долго За Да Ви Го Турка Прстот, Што Ќе Ви Ги Олесни Рацете и Ќе Ви Понуди Лесно Контролирачко, Но Пријатно И Релаксирачко Искуство! Покрај Тоа, Блокот На Рачката Може Да Ги Заштити Вашите Прсти Од Повреда Од Активирањето При Работа! Покрај Тоа, Редовниот Проток на Воздух Ви Овозможува Прецизно и Последователно Да го Прилагодите Протокот на Воздух. Широко КОРИСТЕНА АЛАТКА и МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА АПЛИКАЦИЈА- - - Дизајн На Уста Со Двојно Шише, Може Да се Инсталира и Користи Со Две Шишиња Со Различен Капацитет, Две Усти од Шишиња, Може да се Користат Шишиња Со Различен Капацитет. МАТЕРИЈАЛ СО ВИСОКА ЦВРСТИНА, КОМПАКТНА КОНСТРУКЦИЈА за ИЗДРЖЛИВА УСЛУГА : Добро Произведен Од Рафинирана Алуминиумска Легура, Пиштолот за Чистење е Со Екстра Цврста И Компактна Структура. Покрај Тоа, Усвоен Од Заштитниот Лак За Печење. Не Само Што Го Прави Сјаен И Порцелан, Туку Во Голема Мера Ја Подобрува Способноста За ' Рѓа И Хемиска Корозија И Абење И Скршен Отпорен, Обезбедувајќи Услуга Со Долг Животен Век!. ПАМЕТЕН ДИЗАЈН : 720° Целосна Ротација, Покривајќи Ги сите Области што Можат да се Исчистат, Моторот и Шасијата Не Се Лесни за Чистење, Но Овој Производ Совршено Го Решава Овој Проблем.

Особините