.

Закачалка за Венец сатиирх За Влезната Врата, Отстранливи Вакуумски Куки За Вшмукување Чаши За Стаклена Врата И Прозорец, Пролетен Држач За Венец За Божиќна Врата ?

Закачалка за Венец сатиирх За Влезната Врата, Отстранливи Вакуумски Куки За Вшмукување Чаши За Стаклена Врата И Прозорец, Пролетен

DEN 1.33

Стока
Достапно е за нарачката

ПАКЕТ ВРЕДНОСТ : Секоја од четирите (4) пластични куки за вшмукување вакуум во кутијата е широка 2,67 инчи и долга 3,6 инчи СИЛНО ВШМУКУВАЊЕ : со моќно вшмукување и можност за задржување до 16 килограми, овие вакуумски куки за вшмукување спречуваат паѓање на венецот. ШИРОК СПЕКТАР НА АПЛИКАЦИИ : нашите куки за вакуумски вшмукувачки чаши може да се користат на мазни површини, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на стакло, плочки, огледала и метални површини. Внимавајте да не ги закачите на груби површини како дрвени врати итн. ОДЛИЧЕН ДИЗАЈН : со цицање на целиот воздух, овие вакуумски куки за вшмукување чаши цврсто се прилепуваат на контактната површина. Куките нема да ги гребат вратите се додека се натоварени со предмети во нивниот капацитет. ЕДНОКРАТНО И ОТСТРАНЛИВО : По брзо бришење, тие може повторно да се прикачат со едноставно подигнување на куката или користење на вшмукувачката чаша.

Особините