.

ДИСПЕНЗЕРОТ ЗА Зачини ЗА ЗАЧИНИ 50 парчиња 5МЛ Шишиња За Капење Пластични Празни Шишиња За Капење Што Може Да Се Исцедат Празни Шишиња За Тинктура Со Капаче За Есенц?

ДИСПЕНЗЕРОТ ЗА Зачини ЗА ЗАЧИНИ 50 парчиња 5МЛ Шишиња За Капење Пластични Празни Шишиња За Капење Што Може Да Се Исцедат Празни Шишиња За

DEN 302.40

Стока
Достапно е за нарачката

50 парчиња Пигмент Мастило Шише Бои Алатка Пигменти Чување Шише Организатор Одлично за растворувачи, лесни масла, боја, капки за уши, суштина, капки за очи, солен раствор итн. Лесно се стиска и добро ја контролира течноста. Приклучокот за капење очи е отстранлив, го олеснува темелно чистење и лесно се инјектира течност. Одлично за капки за очи, боја, суштина, лесно масло итн. Еднократно и издржливо за долготрајна употреба. Опис50 Парчиња Пигмент Мастило Шише Бои Алатка Пигменти Чување Шише Организатор.Карактеристики-Материјал : Пластика-Големина : 5, 00Х1, 80Х1, 80см, 1, 97Х0, 71Х0, 71ин-Одлично За растворувачи, лесни масла, боја, капки за уши, суштина, капки за очи, солен раствор итн.- Лесно се стиска и добро ја контролира течноста.- Приклучокот за капење за очи е отстранлив, го олеснува темелно чистење и лесно се инјектира течност.- Одлично за капки за очи, боја, суштина, лесно масло итн.

Особините