.

4 Рачни Рачки За Пакување Микрофибер Прашина Што Може Да Се Пере, Четка За Прашина Од Електростатски Пердуви, Материјали За Чистење За Книга, Екран, Софа, Автомобил, ?

4 Рачни Рачки За Пакување Микрофибер Прашина Што Може Да Се Пере, Четка За Прашина Од Електростатски Пердуви, Материјали За Чистење За Книга,

DEN 3.00

Стока
Достапно е за нарачката

€Ефективни Q : 4 Парчиња Рачни Зафати За Перење Прашина Перење (перење) : прашината може да се измие кога е валкана. Исчистете го кога е потребно, прашината ќе трае долго време. €Удобно q : рачката прифаќа дизајн на лак, кој е удобен и не се лизга. ●Повеќенаменски● : Лесна, мека, микрофибер глава е одлична за чиста Книга,Екран,Тросед,Автомобил,Мебел,Рамки за Фотографии, Привлекува Прашина како Магнет. ●Нежно q : меките влакна се во согласност со секоја површина и се шират за да покријат максимална количина на површина. Мекиот, синтетички материјал е безбеден за секоја површина на материјалот и ќе подигне прашина без можна штета. €Ефективни Q : 4 Парчиња Рачни Зафати За Перење Прашина. Перење (перење) : прашината може да се измие кога е валкана. Исчистете го кога е потребно, прашината ќе трае долго време. €Удобно q : рачката прифаќа дизајн на лак, кој е удобен и не се лизга. ●Повеќенаменски● : Лесна, мека, микрофибер глава е одлична за чиста Книга,Екран,Тросед,Автомобил,Мебел,Рамки за Фотографии, Привлекува Прашина како Магнет.

Особините