.

Водич за читање Ленти од НИСПКО/Хајлајтер/Ленти За Истакнување/Обоени Преклопувања/Обележувач/Избрани Бои / помага при ДИСЛЕКСИЈА/ПРОИЗВОДИ ЗА ДОМИНАЦИЈА Исклучи?

Водич за читање Ленти од НИСПКО/Хајлајтер/Ленти За Истакнување/Обоени Преклопувања/Обележувач/Избрани Бои / помага при ДИСЛЕКСИЈА/ПРОИЗВОДИ

DEN 119.84

Стока
Достапно е за нарачката

Обележувач / Означени Ленти За Читање / помага при дислексија Големина на реченица (1,25" х 7,25") Водич За Читање Ленти / Проѕирен прозорец 0,8 см. Ги зајакнува вештините за визуелно следење, го блокира одвлекувањето на вниманието, помага во фокусот и концентрацијата. Лентите За Водичи за читање се дизајнирани да им помогнат на учениците и возрасните со следниве тешкотии : Прескокнување Зборови, Прескокнување Линии, Превртување Букви, Транспонирање Букви, Губење на вашето место, помага при дислексија, препрочитување линии, Кривогледство додека читате, Концентрација, Разбирање, црвени и насолзени очи, замор при читање. Најчесто се предлага за : Оштетување на Видот, Дислексија, Дисграфија и други нарушувања во читањето. Овој сет На Ленти За Водичи за Читање вклучува 8 ленти 1,25 "за 7,25" (Истакнување приближно една линија фонт (нормална големина) (Големина 14 и помала). Боите на лентите ќе варираат Од Црвена, Сина, Портокалова, Зелена, Јасна, Жолта, Виолетова И Сива боја. Осумте ленти ќе бидат спакувани во една поли торба со лого На Производи За Доминација. алатки за дислексија / игри со дислексија / книги за дислексија / работни книги за дислексија / алатки за дислексија за деца / надминување на дислексија / водени ленти за читање / истакнати ленти / Водич За Читање Ленти за Истакнување / додатоци за читање / помагала за читање / помошник за читање / интервенција за читање / стимулации за читање / преклопувања за читање / преклопувања за читање за деца со дислексија / ленти за преклопување за читање / читање совети / линијар за читање / стратегии за читање / ленти за читање / тракер за читање / тракер за читање за деца / ленти за следење читање / алатки за визуелно следење / дислексија / надминување на дислексија/.

Особините