.

ЈАНФЛАЈ Прилагодлив О/Х Ремен За Корекција На Нозете, Коректор За Нозе За Возрасни И Деца, Правилно Држење на Телото За Свиткани Нозе Валгус На Коленото

ЈАНФЛАЈ Прилагодлив О/Х Ремен За Корекција На Нозете, Коректор За Нозе За Возрасни И Деца, Правилно Држење на Телото За Свиткани Нозе Валгус

DEN 993.60

Стока
Достапно е за нарачката

Мала тежина и без деформација : ременот за корекција на нозете е изработен од висококвалитетен најлонски материјал, кој не ја иритира кожата, мек и дише Мала тежина, не е лесно да се деформира. За удобно вклопување, дизајнот со кука и јамка го обезбедува темпераментот и го спречува неговото лизгање. Принцип на физичка корекција : Неточни навики за одење, држење на седење и други причини ги прават нозете деформирани. Нашиот коректор за држење на нозете ја коригира положбата на зглобовите со промена на надворешниот притисок, балансирање на мускулите на нозете така што нозете се во права линија. Удобен за носење : не иритирачки за кожата, мек и дише. Мала тежина, не е лесно да се деформира. За удобно вклопување, дизајнот со кука и јамка го обезбедува темпераментот и го спречува неговото лизгање. Прилагодлив : ременот за зацрвстувањето прифаќа дизајн на еластичен појас 3-во-1, ременот за исправување на обликот на коленото може да се промени со корекција на погрешната положба на зглобот од надворешен притисок, балансирање на мускулите на нозете и одржување на ногата во права линија. Прилагодлив појас за целодневно носење. Леснотија на користење : Без разлика дали сте во канцеларија или дома, нашите загради за нозе ќе ја завршат работата. Можете исто така да го користите додека гледате ТЕЛЕВИЗИЈА, спиете, читате или пишувате. Појас за Корекција На Нозете Од Типот О/Х, Прилагодлив Коректор За Нозе За Возрасни Деца, Појас За Корекција На Зацрвстувањето, За Поклонети Нозе Зацрвстувањето На Валгумот На Коленото Спецификација : Состојба : 100% Сосема Ново Име : Ремен За Корекција На Нозете Материјал : Најлонски Композитиколор : Црна Големина : Должина : 59+51+44СМ Ширина : 13смкарактеристики : овој ремен за коректор на нозете е изработен од висок квалитет Нуркачки Најлонски Композитен Материјал,Удобен И Дише,Нема Да Чувствувате Ништо Кога Ќе Го Користите .

Особините

Condition:
100% Brand New
Name:
Leg Correction Belt
Material:
Nylon Composites
Color:
Black
Size:
Length
Features:
This leg corrector belt is made of high quality diving nylon composite material,comfortable and breathable,you will feel nothing when you use it .:
The leg correction is flexible and can adjust to fit your leg ,it can shape the X-type and O-type Legs into a beautiful charming legs.:
This leg corrector strap used in correcting O- type legs and X-type legs,which caused by bad and ugly walking habit.:
The leg support will balance the leg muscles, let the leg into a straight line, with the recommendation of the gymnastics ,you will use effectivily and get a better result .:
The correction belt is better when used for a long time, such as in learning, watching TV, sleeping and so on.:
Package List:
Package Including:
1*Leg Correction Belt(Only includes Leg correction belt, others are demo products):
Notices:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement. :