.

Edifier TWS NB Вистински Безжични Активни Слушалки За Поништување На Бучава, ANC Слушалки ЗА Во Уво Со Контрола На Копчиња, Bluetooth 5.0 Со Aptx Слушалки, 33-Часовно Траење На Батер?

Edifier TWS NB Вистински Безжични Активни Слушалки За Поништување На Бучава, ANC Слушалки ЗА Во Уво Со Контрола На Копчиња, Bluetooth

DEN 1.67

Стока
Достапно е за нарачката

Напредна Анц Технологија : водечка во Индустријата Напредна Технологија За Активно Откажување На Бучавата Од AMS Која ви нуди вистинска слобода од бучава во позадина со подобрен квалитет на звукот Супериорен Квалитет На Звукот : €13mm голема графенска дијафрагма обезбедува многу подлабок и ударен бас со богатите детали за звукот резервиран, што го прави TWS NB да се разликува од другите. До 33-Часовна Репродукција : Уживајте До 5-часовна репродукција НА ANC и 15 часа со куќиштето за полнење, благодарение на ултра-ниската архитектура На Qualcomm. Со исклучен АНЦ, можете да уживате во 33-часовно време за играње.0 Со Qualcomm CVC И Aptx Технологија : Уживајте во брз пренос и јасни повици во рамките на 10m(33ft), благодарение На Bluetooth 5.0 Со Qualcomm aptx аудио и Ласерска Директна Структурирана антена. Режим на Амбиентален Звук : анц технологијата ве тера целосно да се потопите во музиката, додека режимот на амбиентален звук ве информира од надворешниот свет. (Забелешка : Контролирајте го со копчето или апликацијата "Поврзување На Уредувачот"). Напредна Анц Технологија : водечка во Индустријата Напредна Технологија За Активно Откажување На Бучавата Од AMS Која ви нуди вистинска слобода од бучава во позадина со подобрен квалитет на звукот. Супериорен Квалитет На Звукот : €13mm голема графенска дијафрагма обезбедува многу подлабок и ударен бас со богатите детали за звукот резервиран, што го прави TWS NB да се разликува од другите.

Особините