.

Atneway Кабелски Бум Микрофон Со Контрола На Јачината НА Звукот ЗА PLAYSTATION PS4/Xbox Еден Контролер/КОМПЈУТЕР-Boompro Gaming Mic Компатибилен Со Слушалки Astro A10 A40 или Повеќето Други ?

Atneway Кабелски Бум Микрофон Со Контрола На Јачината НА Звукот ЗА PLAYSTATION PS4/Xbox Еден Контролер/КОМПЈУТЕР-Boompro Gaming Mic

DEN 3.00

Стока
Достапно е за нарачката

Уреди кои поддржуваат аудио излез од 3,5 мм, како што се ИГРИ PS4 / Xbox One / Play Станица 5 / Xbox series X/S контролер, КОМПЈУТЕР, Лаптоп, i Phone и Android Телефон Кабелот со должина од 180 см ги поврзува вашите женски слушалки за приклучок од 3,5 мм Со Xbox One, PS4 или КОМПЈУТЕР. Можете да го ротирате тркалото за да ја контролирате јачината на звукот и да користите прекинувач за исклучување на звукот во линија во режим на игри или комуникација. Прилагодете Ја Челичната Флексибилна Рака за прекрасна положба на микрофонот. тој одвојлив микрофон кабел е изработен од висококвалитетно, издржливо и најлонско плетено јаже отпорно на абење. Капакот за микрофон од пена е мек и густ, ви овозможува да уживате во игри или комуникација. Оваа замена на аудио кабелот веднаш ги надградува вашите слушалки во професионални слушалки за игри, бизнис, skype voip, подкастинг и земање повици во движење.

Особините