.

Држач за Монтирање на ѕид За Nintendo Switch Anbage Ѕиден Држач Компатибилен Со Прекинувач И Прекинувач OLED Режим Држач За Wallид со Конзола за Висечки Прекинувач &засилувач; Ра?

Држач за Монтирање на ѕид За Nintendo Switch Anbage Ѕиден Држач Компатибилен Со Прекинувач И Прекинувач OLED Режим Држач За Wallид со

DEN 1.00

Стока
Достапно е за нарачката

Монтирањето на ѕидот е компатибилен со прекинувач И прекинувач OLED режим домаќин, ѕид монтирање ЗА НОВ ЈУЖЕН ВЕЛС И НОВ ЈУЖЕН ВЕЛС OLED Забелешка : ПРЕКИНУВАЧОТ И прекинувачот OLED не се вклучени. Заградата може да се инсталира на ѕидот во близина НА ТЕЛЕВИЗОРОТ или да се скрие зад ЅИДНИОТ ТЕЛЕВИЗОР по желба, што го зачувува просторот на работната површина и целосно го користи слободниот ѕид. Две куки се конфигурирани на двете страни на поддршката, можете да ја отстраните рачката и да ја закачите. Забелешка : подобро е да ги отстраните или инсталирате рачките од двете страни истовремено за да избегнете нерамнотежа и соборување на машината. Удри го пластичниот ѕиден приклучок во ѕидот. Затегнете ги завртките. Инсталирањето на држачот може да се заврши во само три лесни чекори.

Особините