.

Пулабо 100 парчиња Совети За Уметност За Нокти Форми За Продолжување налепници за водич француски Алатки за НОКТИ АКРИЛНИ Алатки Налепници За Уметност За Нокти за М?

Пулабо 100 парчиња Совети За Уметност За Нокти Форми За Продолжување налепници за водич француски Алатки за НОКТИ АКРИЛНИ Алатки Налепници За Уметност

DEN 2.00

Стока
Достапно е за нарачката

НАНЕСЕТЕ ЛЕСНО-златно, изгледа убаво и шик лесен за аплицирање и. ПРИЛИКИ-одлично за професионален специјалист за нокти или ученик за уметност за нокти. За Маникир Мода или домашна употреба. ЗАШТЕДА НА време за ВАШАТА УМЕТНОСТ за НОКТИ - овие налепници за нокти се најзгодниот и најлесниот начин за украсување на вашиот нокт.буквално трае 20 секунди по шајка. ПРО НОКТИТЕ УМЕТНОСТ СОВЕТИ ПРОДОЛЖУВАЊЕ ФОРМИ ВОДИЧ - постојат должина и броеви означени на секоја парчиња кои можат да обезбедат точен водич за да се направи вашиот убави нокти!. ШИРОКО ПРИМЕНА-водич за продолжување на уметноста на ноктите погоден за акрилно продолжување на ноктите или продолжување на ноктите. ПРИЛИКИ-одлично за професионален специјалист за нокти или ученик за уметност за нокти. За Маникир Мода или домашна употреба.ЗАШТЕДА НА време за ВАШАТА УМЕТНОСТ за НОКТИ - овие налепници за нокти се најзгодниот и најлесниот начин за украсување на вашиот нокт.

Особините