.

Рефрактометар за дигитална концентрација на дигитални кафе, мерење на брзина од 2S, Bluetooth врска или мобилно следење, водоотпорен TDS метар за тест кафе TDS и точност на ?

Рефрактометар за дигитална концентрација на дигитални кафе, мерење на брзина од 2S, Bluetooth врска или мобилно следење, водоотпорен TDS

DEN 886.40

Стока
Достапно е за нарачката

Брендот Septpenta нуди разновидни електронски производи од 3 C, како што се компјутери, телевизори, мобилни телефони, слушалки, електронски албуми, конзоли за игри, звучници, мрежни картички, полначи и така натаму Ние исто така нудиме најразлична опрема за камера, индустриска опрема, опрема за надворешни работи, детски играчки, материјали за миленичиња, материјали за земјоделски машини, итн. , Резултатите веднаш интуитивно прикажување. Интелигентно брзо полнење на типот Ц : Вградено во батерија од литиум од 350m Ah, брзо полнење. Можете да користите тестер за концентрација на кафе послободно и побезбеден. Bluetooth врска или мониторинг на мобилни телефони : Оригиналниот биолошко вмрежување мали апликации опфаќа модел за анализа на податоци, услуги, споделување на социјални и други мултидимензионални функции. Добри перформанси : Иако професионално производство и врвна занаетчиство, мерачот на концентрација на кафе ги спојува перформансите што е најдобра и стабилна. Елаборат дизајн : Концентрација на кафе со опсег од 0‑26%, нејзината точност е 0,03% кафе TDS. Тестер е водоотпорен и управуван батерија. 2 Второ мерење на брзината : Со голема точност и брзина, започнувајќи со едно копче, можете да ги тестирате со капење, резултатите веднаш интуитивен дисплеј. Интелигентно брзо полнење на типот Ц : Вградено во батерија од литиум од 350m Ah, брзо полнење. Можете да користите тестер за концентрација на кафе послободно и побезбеден. Bluetooth врска или мониторинг на мобилни телефони : Оригиналниот биолошко вмрежување мали апликации опфаќа модел за анализа на податоци, услуги, споделување на социјални и други мултидимензионални функции. Добри перформанси : Иако професионално производство и врвна занаетчиство, мерачот на концентрација на кафе ги спојува перформансите што е најдобра и стабилна.

Особините

Item Type:
Coffee Concentration Tester
Product Material:
ABS
Weight:
Approx. 113g / 3..99oz
Range:
0~26% coffee TDS
Accuracy:
±0.03% coffee TDS
Resolution:
0.01% coffee TDS
Temperature Range:
5-45℃
Capacity:
Lithium ion battery 350mAh (delivered with built in battery)
IP Protection Level:
IP67
Product Size:
84x23x14.5mm/3.31x0.71x0.57in
Suitable For:
Measurement of coffee concentration
Package List:
1 x Coffee Concentration Tester:
1 x Bag:
1 x Sling:
1 x USB Cable:
1 x Specification:
1 x Dropper:
1 x Wiping Cloth:
Note:
1.Clean and wipe the liquid tank before and after measurement.:
2.Use liquid in an environment between 5°C and 45 °C for measurement. Deviation will occur if the temperature is beyond this range.:
3.Drops of liquid cover the bottom prism.:
4.If the deviation is too large, it is recommended to use water calibration.:
5.Before charging, ensure that the device interface is dry.: