.

Ипримио Скуп Чудовиште Скупер За Отпадоци Од Мачки Со Мека Рачка Од Пена - Лесно Чистење Кутија За Отпадоци-Модерен Држач За Скупер-Работи Со Сите Метални И Пластич?

Ипримио Скуп Чудовиште Скупер За Отпадоци Од Мачки Со Мека Рачка Од Пена - Лесно Чистење Кутија За Отпадоци-Модерен Држач За Скупер-Работи

DEN 1.67

Стока
Достапно е за нарачката

ДИЗАЈНИРАН да ГИ ЕЛИМИНИРА ПРОБЛЕМИТЕ со ТОПЕЊЕ - големата лажичка и мазната функција ви овозможува побрзо да ја исчистите кутијата Направено од цврст алуминиум, што значи дека нема да се свитка или скрши за време на употребата. ЗОШТО КУТИЈА ЗА ОТПАДОЦИ ОД НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК СО ЗАТВОРЕНИ СТРАНИ? - НЕРЃОСУВАЧКИ НИКОГАШ НЕМА ДА ' рѓа И НАЈДОЛГОТРАЈНИ. Тоа ќе биде ЕДИНСТВЕНАТА Кутија за Отпадоци што некогаш ќе ви треба или ќе ја купите. Designономски Дизајн додека Ги ЗАОКРУЖУВАВМЕ РАБОВИТЕ, така што нема ОСТРИ Страни. НЕКОИ КАФЕАВИ ОСТАТОЦИ СЕ НОРМАЛНИ НА Нерѓосувачката Тава како резултат на нашата машина за виткање за целосно заоблени рабови за нивна безбедност. Ние се осигура ДЕКА НЕЈЗИНИОТ НОВ во состојба И СОСЕМА НОРМАЛНО. ВЕ МОЛИМЕ ФРЛЕТЕ ГИ ЦРНИТЕ АГОЛНИ ЗАШТИТНИ ПАРЧИЊА, ТОА Е САМО ЗА БЕЗБЕДНА ИСПОРАКА. УНИВЕРЗАЛЕН ДРЖАЧ ЗА СКУПЕР ЗА ЃУБРЕ ЗА МАЧКИ - овој ново дизајниран издржлив држач со лесен контејнер за фрлање одговара на сите видови скупери, било да е тоа редовно, скупери со долга рачка или пластични топки. Собира ѓубре од скупер за да ве натера лесно да го фрлите ѓубрето во ѓубре.

Особините