.

Fafeicy 50pcs жица за навој инсерти комплет, 304 метрика од не'рѓосувачки челик M3 Helicoil тип на жица завртка за ракави за ракави, комплет за поправка на конец за навртки, терен

Fafeicy 50pcs жица за навој инсерти комплет, 304 метрика од не'рѓосувачки челик M3 Helicoil тип на жица завртка за ракави за

DEN 132.00

Стока
Достапно е за нарачката

Во случај на грешки во конецот или поправка на оштетените дупки за женски навој, вметнувањето на жицата може да се користи како алатка за поправка Вметнувањето на жицата на конецот има еластичност и може да го дистрибуира притисокот, да ја заштити конецот на работното парче и да го продолжи својот животен век. Овие приклучоци за поправка се погодни за производство на машини и опрема, како што се, авијација, бродови, одржување на автомобили, хардвер, електроника и слично. Приклучокот за поправка на конецот е изработен од 304 не'рѓосувачки челик, голема јачина, отпорност на абење и не е лесен за деформирање. Овие инсерти за жица на конец може да се користат за да се префрлат помеѓу метрички и инчни навојни дупки, што е погодно и брзо. Во случај на грешки во конецот или поправка на оштетените дупки за женски навој, вметнувањето на жицата може да се користи како алатка за поправка. Вметнувањето на жицата на конецот има еластичност и може да го дистрибуира притисокот, да ја заштити конецот на работното парче и да го продолжи својот животен век. Овие приклучоци за поправка се погодни за производство на машини и опрема, како што се, авијација, бродови, одржување на автомобили, хардвер, електроника и слично. Приклучокот за поправка на конецот е изработен од 304 не'рѓосувачки челик, голема јачина, отпорност на абење и не е лесен за деформирање. Овие инсерти за жица на конец може да се користат за да се префрлат помеѓу метрички и инчни навојни дупки, што е погодно и брзо. Спецификација : Тип на ставка : Вметнување на конец на жица : SUS304/304 Стандард од не'рѓосувачки челик : Модел на единици на САД : 4-40 Дијаметар : Прибл. 2,845мм/0,11 во теренот : приближно.

Особините

Item Type:
Wire Thread Insert
Material:
SUS304/304 Stainless Steel
Standard:
US Units
Model:
4-40
Diameter:
Approx. 2.845mm/0.11in
Pitch:
Approx. 0.64mm/0.03in
Outside Diameter Before Installation:
Approx. 3.6-4.0mm/0.14-0.16in
Drill Bit Diameter:
Approx. 3.0mm/0.12in
Thread Protective Socket Model Specification Description:
(For Example)
1. M3 x 0.5 x 1.5D means that after the screw set is completed, the female thread is M3, the pitch is 0.5, and the length is 1.5D (length refers to 1.5 times the diameter, that is, 1.5 x 3=4.5mm) , the length here refers to the length after installation.:
2. Wire thread inserts are also called threaded sheaths, stainless steel threaded sockets, wire sockets, and braces. They are a new type of female threaded fasteners made of high-strength, high-accuracy diamond-shaped cross-section steel wires; Application to low-strength engineering materials such as aluminum alloy, zinc alloy, copper, plastic, etc., can significantly improve thread strength and wear resistance.:
Package List:
50 x Wire Thread Inserts: