.

Borosil® Шишиња За Мерење Со Заменлив Затворач, 5mL, 30/CS

Borosil® Шишиња За Мерење Со Заменлив Затворач, 5mL, 30/CS

DEN 2.00

Стока
Достапно е за нарачката

Боросил Тип 33 Боросиликатни стакларија со Ниска Експанзија. Производи за стакларија со квалитет на боросил, произведени од истиот USP Тип 1, ASTM E-438/тип I/боросиликатно стакло Од Класа А на Кое им веруваат северноамериканските научници. Лабораториските Стаклени Садови боросил нудат неспоредлива механичка сила, јасност и сигурност по конкурентни цени.3 Боросиликатни стакларија со Ниска Експанзија. Производи за стакларија со квалитет на боросил, произведени од истиот USP Тип 1, ASTM E-438/тип I/боросиликатно стакло Од Класа А на Кое им веруваат северноамериканските научници. Лабораториските Стаклени Садови боросил нудат неспоредлива механичка сила, јасност и сигурност по конкурентни цени. Шишињата Со Тежина на боросил се совршени за прецизна тежина на цврстите материи. Шишињата се механички силни и хемиски отпорни. Шишињата доаѓаат со Заменлив Затворач кој ја запечатува внатрешната содржина за да спречи истурање. Од 5мл до 60мл капацитет И е во согласност е 1574. Капацитетот 20мл и 40мл се во Форма на Сквотот.

Особините