.

Instrukart Dwyer 641RM Предавател На Брзина На Воздухот СО Далечинска Сонда и Кабел За КАНАЛИ ЗА КЛИМАТИЗАЦИЈА, Чисти Простории

Instrukart Dwyer 641RM Предавател На Брзина На Воздухот СО Далечинска Сонда и Кабел За КАНАЛИ ЗА КЛИМАТИЗАЦИЈА, Чисти Простории

DEN 208.80

Стока
Достапно е за нарачката

Услуга : Чист воздух и компатибилни, незапаливи гасови; Предавател На Брзина На Воздухот (Опсег : 1,25 ПРАТЕНИЦИ до 75 ПРАТЕНИЦИ); Точност : 3% Fs Процесен гас : 32 до 122°F (0 до 50°C); 4% Fs Процесен Гас : -40 до 32°F Време На Одговор : Проток : 1,5 s до 95% од крајната вредност (излезен филтер поставен на мин) Ограничувања на температурата : Процес : -40 до 212°F/(-40 до 100°C); Амбиент : 32 до 140°F/(0 до 60°C); Ограничување На Притисокот : 100 psi (6,89 bar) максимум; Ограничување На Влажноста : Некондензирање. Барања за напојување : 12 ДО 35 V DC, 10 ДО 16 V AC; 1.5 рејтинг потребен за напојување поради почетниот наплив на струја нацртан од предавателот; Излезен Сигнал : 4 до 20m A, изолиран извор НА 24 V, 3 или 4-жична врска; Излезен Филтер : Избирачки 0,5-15 S. Отпорност На Јамка : 600 QAX; Тековна Потрошувачка : 300 m A max; Електрични Врски : терминал за Завртки; Ориентација За Монтирање : единицата не е чувствителна на позиција; СОНДАТА мора ДА БИДЕ усогласена СО ПРОТОКОТ НА ВОЗДУХ. Должина на кабелот : 6' (1,82 м); Должина На Сондата : 12" (30,48 см) стандард; Дијаметар На Сондата : 5/16 " (0,79 см); Апликации : мониторинг на протокот на издувни гасови; контрола на Воздухот во процесите на сушење; МЕРЕЊА на брзината на воздухот НА КЛИМАТИЗАЦИЈАТА; снабдување со Вентилатор и следење на издувните гасови; Мониторинг На Вентилација Во чиста просторија.

Особините