.

Пелена За Перење За Возрасни, Пелена За Перење За Возрасни Водоотпорна Пелена За Дишење За Нега На Стари Лица За Инконтиненција Пелена За Повеќекратна Употреба Пан

Пелена За Перење За Возрасни, Пелена За Перење За Возрасни Водоотпорна Пелена За Дишење За Нега На Стари Лица За Инконтиненција Пелена

DEN 217.76

Стока
Достапно е за нарачката

Прилагодлива големина-куката и јамката на половината лесно се прилагодуваатМожете да го прилагодите според големината на половината.Висококвалитетен дизајн на кука и јамка, лесен за прилагодување на обемот на половината на пелената според обликот на телото. Сувата И удобна - Водоотпорна и дише постава не предизвикува осип на пелена или чешање и е удобна за носење и брзо се суши.Водоотпорен дизајн, висока стапка на апсорпција на влага, не грижете се за странично истекување, ви носат погодност. Лесни за употреба - пелените за возрасни се лепливи и лесно се отвораат.Не треба да се грижите дали ќе кинат или ќе испуштат силен шум.Еластична лента на половината на пелената, лесна за носење и полетување. Погоден за бремени жени, постари лица, луѓе со инконтиненција итн. Повторете ја употребата-перење, поудобно и поудобно за употреба, погодно за долгорочна употреба.Мека и пријателска за кожата, перат и еднократно, лесна за чистење и брзо сушење. Здравје И Безбедност Изработени од висококвалитетни материјали без хемикалии, со мека памучна обвивка за дополнителна удобност и за спречување на истекување. Без хемиски состојки, безбедни и неиритирачки, без осип на пелена по долготрајна употреба. Водоотпорен дизајн, висока стапка на апсорпција на влага, не грижете се за странично истекување, ви носат погодност. Мека и пријателска за кожата, перат и еднократно, лесна за чистење и брзо сушење. Висококвалитетен дизајн на кука и јамка, лесен за прилагодување на обемот на половината на пелената според обликот на телото. Без хемиски состојки, безбедни и неиритирачки, без осип на пелена по долготрајна употреба. Еластична лента на половината на пелената, лесна за носење и полетување.

Особините

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Cloth Diaper
Material:
Polyester cloth + TUP waterproof membrane + fleece
Applicable People:
Pregnant women, elderly, people with incontinence, long-term bedridden, patients after surgery
Package List:
1 x Cloth Diaper:
Note:
1. Please purchase matching diapers according to actual needs (products do not include diapers).:
2. Please allow 1‑3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
3. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
4. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :