.

Продавницата Заp | (Пакување од 2 Пара Прилагодувачи На Синџири за 23х9, 5х12, 23х10, 5х12, 24х12х12 Безбожни

Продавницата Заp | (Пакување од 2 Пара Прилагодувачи На Синџири за 23х9, 5х12, 23х10, 5х12, 24х12х12 Безбожни

DEN 2.33

Стока
Достапно е за нарачката

Замена НА Продавницата ЗАP (Пакување од 2) Пар Прилагодувачи На Синџири за 23х9, 5х12, 23х10, 5х12, 24х12х12 Без Врсници Спецификации-Погледнете на слика 2 за повеќе информации. Вклучува - (2) Пара Затегнувачи на Синџири; доаѓа како што е прикажано на првата слика (гуми гуми и синџири на гуми не се вклучени. (Пакување од 2) Пар Прилагодувачи На Синџири за 23х9, 5х12, 23х10, 5х12, 24х12х12 Без Врсници ве Молиме прегледајте ги сите информации за производот за да се осигурате дека овој производ е компатибилен со вашата единица.Ова Е Квалитет На Brand Продавница Бренд Производ Порака До Клиентот персоналот НАP Продавницата постојано се стреми да обезбеди јасни и концизни информации за производот. Ние разбираме дека понекогаш може да биде тешко да се потврди компатибилноста на производот. Ваша одговорност е да потврдите дека ова е точниот производ што ви треба; затоа, ги охрабруваме сите клиенти целосно да ги разгледаат информациите дадени во оваа листа пред купувањето. Ништо не е полошо од тоа да мора да вратите производ, верувајте ни.

Особините