.

ЗРСЈ Напредна закачалка, закачалка за костуми, 10 парчиња чиста дрвена облека закачалки за куки за костуми за суспензии за панталони за јакна за зачувување на прост?

ЗРСЈ Напредна закачалка, закачалка за костуми, 10 парчиња чиста дрвена облека закачалки за куки за костуми за суспензии за панталони за јакна

DEN 1019.36

Стока
Достапно е за нарачката

ღ Луксузна изработка : Овие закачалки се исклучиво занаетчиство, со неспоредлива сила и издржливост Тие се полирани на мазна, без чипови површина за да обезбедат дополнителна заштита. ღ Лесен за употреба : Линијата на рамото на закачалката му помага на облеката да ја одржи својата оригинална форма и да ги задржи рамената. Куката од 360 степени им овозможува на корисниците лесно да висат облека од кој било агол. ღ Ергономски дизајн : Ергономски дизајнираната линија на рамото помага да се одржи формата на облеката и да се спречат брчките, а жлебот на рамото спречува да се лизне облеката или паѓа. ღ Заштедете простор : Тенок, униформа закачалка за рамки може да го зголеми просторот за плакарот за 50%. Висококвалитетната цврста структура гарантира дека закачалката за заштеда на просторот може да се користи многу години. ღ Услуга без загриженост : Ако имате какви било проблеми со квалитетот, ве молиме контактирајте не веднаш, а нашата сигурна услуга за клиенти ќе одговори во рок од 24 часа. ღ Луксузна изработка : Овие закачалки се исклучиво занаетчиство, со неспоредлива сила и издржливост. Тие се полирани на мазна, без чипови површина за да обезбедат дополнителна заштита. ღ Лесен за употреба : Линијата на рамото на закачалката му помага на облеката да ја одржи својата оригинална форма и да ги задржи рамената. Куката од 360 степени им овозможува на корисниците лесно да висат облека од кој било агол. ღ Ергономски дизајн : Ергономски дизајнираната линија на рамото помага да се одржи формата на облеката и да се спречат брчките, а жлебот на рамото спречува да се лизне облеката или паѓа. ღ Заштедете простор : Тенок, униформа закачалка за рамки може да го зголеми просторот за плакарот за 50%. Висококвалитетната цврста структура гарантира дека закачалката за заштеда на просторот може да се користи многу години.

Особините

Material:
wood, metal
Size:
approx. 32 x 17 x 1.1 cm / 12.59 x 6.69 x 0.43 inches
note:
There may be some errors in the manually measured size. Within the range of ±1 cm, the actual size should be based on the actual object.:
Due to different lighting and shooting conditions, the color may be slightly different, please refer to the actual product.:
The perfect hanger is designed according to the shoulder width of the human body, adding a personalized butler to the suit, making the suit clean and tidy :