.

Решетката за накит, држач за накит 3 парчиња уникатен облик, обетки од ковано железо обетки за накит, решетката за решетки за домашен накит за домашен накит за домаш?

Решетката за накит, држач за накит 3 парчиња уникатен облик, обетки од ковано железо обетки за накит, решетката за решетки за домашен накит за

DEN 1.00

Стока
Достапно е за нарачката

Овие креативни решетки за накит во форма на лисја се ваш врвен избор за складирање на различни видови обетки, како што се обетки од висина, уши, обетки и повеќе, што ви носи чиста и уредна околина за живеење Во споредба со другите традиционални решетки за складирање, овој производ е дизајниран со креативна форма на лисја, кој може да се користи како убава декорација на работната површина или нежна сегашност. Висок квалитет - Изработено е од висококвалитетен материјал од ковано железо. Овој производ вклучува 3 различни големини на држач за складирање. Совршен подарок - совршени обетки за лична декорација за жени дами се облекуваат за да додадат дополнителни привлечност. Ова може да биде идеален подарок за невести, дами, в Valentубени во роденденот, Чистмас и Нова Година. Овие креативни решетки за накит во форма на лисја се ваш врвен избор за складирање на различни видови обетки, како што се обетки од висина, уши, обетки и повеќе, што ви носи чиста и уредна околина за живеење. Во споредба со другите традиционални решетки за складирање, овој производ е дизајниран со креативна форма на лисја, кој може да се користи како убава декорација на работната површина или нежна сегашност. Висок квалитет - Изработено е од висококвалитетен материјал од ковано железо. Овој производ вклучува 3 различни големини на држач за складирање. Совршен подарок - совршени обетки за лична декорација за жени дами се облекуваат за да додадат дополнителни привлечност. Ова може да биде идеален подарок за невести, дами, в Valentубени во роденденот, Чистмас и Нова Година. Опис : Овие креативни решетки за накит во форма на лисја се вашиот врвен избор за складирање на различни видови обетки, како што се обетки од висина, уши, обетки од обрач и многу повеќе, што ви носи чиста и уредна околина за живеење.

Особините