.

БАГАЖНИК ЗА Багаж НА ПОЛИЦА ЗА Вино, Преклопни Лавици За Багаж Спална Соба Поддршка За Хотелски Куфери Со Решетка За Чевли, Решетка За Складирање Багаж Од Цврсто Др?

БАГАЖНИК ЗА Багаж НА ПОЛИЦА ЗА Вино, Преклопни Лавици За Багаж Спална Соба Поддршка За Хотелски Куфери Со Решетка За Чевли, Решетка За Складирање

DEN 723.20

Стока
Достапно е за нарачката

Применливо Место : Мултифункционална Решетка За Багаж, Погодна За Хотели, Кафулиња, Деловни Згради, Јавни Институции, Домови За Одмор, Спални Соби, Чести Патници И Деловни Патници Итн Точка на продажба : Преклопна Решетка За Багаж - Лесна За Складирање и Транспортирање-Наместо Да Се Наведнувате одново и Одново, Можете Да Го Користите Овој Држач За Удобен Пристап до Вашите Торби. Карактеристики : Ставете Го Куферот На Погодна Висина, Застанете За Тешки Куфери и Патнички Багаж - Одличен Помошник за Хотели и Мотели. Материјал : Цврсто Дрво, Дизајн Од 2 Слоја, Дното Може Да Постави Чевли или Други Работи Големина : 60*50*65см( Види Слика 2). Материјал : Цврсто Дрво Големина : 60*50*65смстил : Европскиапликација : Хотели, Кафулиња, Деловни Згради, Јавни Институции, Домови За Одмор, Спални Соби, Чести Патници И Деловни Патници, Итн . [ + ] Стојалиште За Куфери (Продажна Точка)- Опуштено Пакување Дома или На Пат - Идеално За Хотели, Мотели И Апартмани За Одмор - Издржливи И Прилагодливи Ремени - Наборите За Компактно Складирање Може Да Имаат Грешка од околу 1-2cmif имате било какви прашања, ве молиме контактирајте ме.

Особините