.

Кесју Доенчиња Ленти за Глава 4 јули Ленти За Глава Патриотски Глави Бопери Лента За Глава Ѕвездени Балони Со Капа Четврти 4 јули Додатоци За Забави Фаворизира Укра?

Кесју Доенчиња Ленти за Глава 4 јули Ленти За Глава Патриотски Глави Бопери Лента За Глава Ѕвездени Балони Со Капа Четврти 4 јули Додатоци За

DEN 1.67

Стока
Достапно е за нарачката

ПАТРИОТСКА ЛЕНТА за ГЛАВА-обрачите за коса се прекрасни додатоци за костими за забава и изведба 4 ЈУЛИ ПАРТИЈА КОСА БЕНД-незаборавен момент за вашата партија со креативни и смешни ленти за коса. ЛЕНТА ЗА ГЛАВА НА АМЕРИКАНСКОТО ЗНАМЕ-лента за глава На Денот На Независноста направете ја вашата забава смешна, симпатична и интересна. ЛЕНТА ЗА ГЛАВА НА ДЕНОТ НА ВЕТЕРАНИТЕ-Достапна за повеќето прилики, како што се забава За Денот На Независноста, фестивал, итн. ОБРАЧ ЗА КОСА СО АМЕРИКАНСКО ЗНАМЕ-Изработен од висококвалитетен пластичен и платнен материјал, кој е безбеден и издржлив за употреба. Опис 4 јули Лента За Глава Патриотска Глава Боперс Лента За Глава Ѕвездена Капа Балони Четврти 4 јули Додатоци За Забави Фаворизира Украси 4 ПАРЧИЊА Карактеристики-Големина : 9, 43Х7, 07Х0, 59инч.- Материјал : Крпа и Пластика.- Боја : Избрана Боја. Пакет, Вклучувајќи 4 х Коса Карики.

Особините