.

Корпа ЗА Отпадоци ЗИЛЕДВ, Корпа За Отпадоци Со Капак-Креативни Мултифункционални Буриња За Складирање Пластична Корпа За Отпадоци, Корпа За Отпадоци За Употреба В?

Корпа ЗА Отпадоци ЗИЛЕДВ, Корпа За Отпадоци Со Капак-Креативни Мултифункционални Буриња За Складирање Пластична Корпа За Отпадоци, Корпа За Отпадоци

DEN 0.33

Стока
Достапно е за нарачката

Дизајн : Многу Креативен и Практичен Нема Да Заземаат Многу Простор. Оваа Креативна Мини Корпа За Отпадоци Ја Одржува Вашата Работна Маса Уредна. Големина : постојат Три Големини За Избор, Табела 1,8 L (12,2 Cmx16 Cmx13,5 Cm), Мала Големина 5 L (17 Cmx21 Cmx19 Cm), Голема Големина 13 L (22 Cmx30 Cmx25 Cm). Користете Простор : Може да се Стави во Кујната, Канцеларијата, Чувајте Го Вашиот Дом И Канцеларија Чисти И Уредни, Лесно Избришани Чисти. Мултифункционален : Погоден е за Поставување На Работната Површина За Ѓубре и зафаќа Малку Простор. Може да се Користи За Домашно Милениче, Храна За Коњи, Прашок за Перење Или Сушење Итн. Материјал : Изработен Од Врвен Материјал, Анти-Удар и Издржлив за Долготрајна Употреба. Спецификации : Име : Креативна Корпа За Отпадоци Материјал : Материјал Ппцолор : Розова, Сина, Зелена,Сива Димензија : 12,2смх16смх13, 5см, 17смх21смх19см, 22смх30смх25смноте : Рачно Мериме, Може Да Има Грешка од 1-3см, Ве Молиме Преовладувајте Во Натура.

Особините