.

Складирање на ткаенина од Bueuwe, висечка торба, кревет, задната врата зад спалната соба, решетката за рак, торба торба, студент за складирање, артефакт за складирање, с

Складирање на ткаенина од Bueuwe, висечка торба, кревет, задната врата зад спалната соба, решетката за рак, торба торба, студент

DEN 2.33

Стока
Достапно е за нарачката

● Изработено е од задебелена неткаена ткаенина и е доволно издржлива за да држи потешки производи Исклучителна изработка, супер силно шиење, меко чувство и потрајно. Tage торбата за складирање во кревет може да чува списанија, таблети и дневни потреби што треба да ги користите на креветот или софата, заштеда на простор и лесен пристап. ● Користејќи еколошки материјали, можете да го користите со мир на умот. Еконски материјали за животната средина, домашната употреба е посигурна. Три-димензионални џебови со голем капацитет, може да се вчитаат повеќе. ● Мулти-намена, складирање и класификација. Едноставно и практично ново искуство, направете го животот повеќе стилски. ● Погоден за кое било место, троседот, масата, торбата во кревет, болничкиот кревет, канцеларијата, задниот дел на автомобилот или дури и да виси на wallидот, тоа е одличен подарок за учениците и пријателите и семејството. ● Изработено е од задебелена неткаена ткаенина и е доволно издржлива за да држи потешки производи. Исклучителна изработка, супер силно шиење, меко чувство и потрајно. Tage торбата за складирање во кревет може да чува списанија, таблети и дневни потреби што треба да ги користите на креветот или софата, заштеда на простор и лесен пристап. ● Користејќи еколошки материјали, можете да го користите со мир на умот. Еконски материјали за животната средина, домашната употреба е посигурна. Три-димензионални џебови со голем капацитет, може да се вчитаат повеќе. ● Мулти-намена, складирање и класификација. Едноставно и практично ново искуство, направете го животот повеќе стилски.

Особините

Product category:
bed bag
Material:
non-woven fabric
Style:
modern minimalist
Function:
Multipurpose
The package includes:
1 * Bedside bag:
Notice:
1. Excludes items other than storage bag equipment.:
2. Due to different displays and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color shown in the picture. Thanks!:
3. Due to manual measurement, please allow 1-3cm measurement deviation.:
After-sales service:
After receiving the goods, if you have any questions, you can consult the customer service, and the customer service will reply to your questions within 24 hours!