.

ТОЈАНДОНА Зафатен Книга Патување Играчки Сензорен Говор Зафатен Одбор Играчка Дете Подароци Мало Дете Претставува Играчки За Мали Деца Девојки Домаќинство Зафат?

ТОЈАНДОНА Зафатен Книга Патување Играчки Сензорен Говор Зафатен Одбор Играчка Дете Подароци Мало Дете Претставува Играчки За Мали Деца

DEN 2.00

Стока
Достапно е за нарачката

ДЕТСКИ ЕДУКАТИВНИ ИГРАЧКИ тоа може да му помогне на вашето дете да научи како да патентира, врзува врвки за чевли, брои, мие заби, заклучува брави, пакува торби и многу повеќе ПРЕДУЧИЛИШНИТЕ ИГРАЧКИ МОНТЕСОРИ КОРИСТАТ Подарок за Мали Деца, А Исто така И Сензорна Играчка за Патување. Никогаш Нема Да Тргне Наопаку Како Роденденски Подарок, Божиќен Подарок. Тоа Може да Му Помогне На Вашето Дете Да Научи Како Да Патентира, Врзува Врвки За Чевли, Да Мие Заби , Да Заклучува Брави, Да Пакува Кеси И Многу Повеќе. ЕДУКАТИВНА ЗАФАТЕНА КНИГА Совршен подарок за деца. Ја промовира потенцијалната креативност, имагинација и социјализација на детето. КНИГА ЗА ПРЕДУЧИЛИШНО УЧЕЊЕ Изработен од премиум и безбеден материјал, безбеден и издржлив, за одреден термин. МОНТЕСОРИ ЗАФАТЕН КНИГА исто така е зафатен одбор за подобрување на фините моторни вештини, координација рака-око и развој на креативно и критичко размислување. ДЕТСКИ ЕДУКАТИВНИ ИГРАЧКИ тоа може да му помогне на вашето дете да научи како да патентира, врзува врвки за чевли, брои, мие заби, заклучува брави, пакува торби и многу повеќе. ПРЕДУЧИЛИШНИТЕ ИГРАЧКИ МОНТЕСОРИ КОРИСТАТ Подарок за Мали Деца, А Исто така И Сензорна Играчка за Патување. Никогаш Нема Да Тргне Наопаку Како Роденденски Подарок, Божиќен Подарок. Тоа Може да Му Помогне На Вашето Дете Да Научи Како Да Патентира, Врзува Врвки За Чевли, Да Мие Заби , Да Заклучува Брави, Да Пакува Кеси И Многу Повеќе. ЕДУКАТИВНА ЗАФАТЕНА КНИГА Совршен подарок за деца. Ја промовира потенцијалната креативност, имагинација и социјализација на детето. КНИГА ЗА ПРЕДУЧИЛИШНО УЧЕЊЕ Изработен од премиум и безбеден материјал, безбеден и издржлив, за одреден термин. МОНТЕСОРИ ЗАФАТЕН КНИГА исто така е зафатен одбор за подобрување на фините моторни вештини, координација рака-око и развој на креативно и критичко размислување. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики На Играчката-Материјал : Хартија [а [ер зафатена табла-Боја : Небесно-сина книга-Големина : 21, 50Х14, 50Х1, 50см/8, 45Х5, 70Х0 играчка за мали деца отпорна на абење.

Особините