.

Favomoto 108 ролни вкрстени нишки капчиња поставуваат нараквици поставени занаетчиски комплети за деца вкрстени конец полиестер за шиење на конец за занаети занаетчис?

Favomoto 108 ролни вкрстени нишки капчиња поставуваат нараквици поставени занаетчиски комплети за деца вкрстени конец полиестер

DEN 1577.60

Стока
Достапно е за нарачката

Тема за везење на DIY- Сјајот вез на везови, сјајно везење, кој ужива во процесот на вез на DIY, испраќањето на вашиот завршен вез како подарок на вашето семејство или пријатели ќе биде посебен и значаен подарок за нив Флес на нараквици за пријателство-можете да изберете да го завршите овој едноставен вез за DIY заедно со вашето дете за да ја приближите врската родител-дете. Детски сет за вез-Направено од високо одделение и отпорни на абење, тој е многу безбеден и нежен, можете да го користите со доверба. Тема за шиење на везови- Колекција на најважни везови за loversубителите на занаетчиски производи и почетници на DIY. Сет за шиење на вез- По завршувањето на везот, совршена внатрешна декорација е да се виси во дневната соба или спалната соба. Тема за везење на DIY- Сјајот вез на везови, сјајно везење, кој ужива во процесот на вез на DIY, испраќањето на вашиот завршен вез како подарок на вашето семејство или пријатели ќе биде посебен и значаен подарок за нив. Флес на нараквици за пријателство-можете да изберете да го завршите овој едноставен вез за DIY заедно со вашето дете за да ја приближите врската родител-дете. Детски сет за вез-Направено од високо одделение и отпорни на абење, тој е многу безбеден и нежен, можете да го користите со доверба. Тема за шиење на везови- Колекција на најважни везови за loversубителите на занаетчиски производи и почетници на DIY. Сет за шиење на вез- По завршувањето на везот, совршена внатрешна декорација е да се виси во дневната соба или спалната соба. Список на пакети 108 x ролни карактеристики на навои за вез - производот е вез, вкрстено боење, рачно занаетчиство, шиење и други занаети со метални игла.

Особините