.

Карбидна Крајна Мелница, 3,00 мм Диа, 4,50 Мм Сече Л

Карбидна Крајна Мелница, 3,00 мм Диа, 4,50 Мм Сече Л

DEN 2.00

Стока
Достапно е за нарачката

Цена за : Секој Крај/Двоен Крај : Должина На Вратот Со Еден Крај : 30,00 мм Диа За Вратот : 2,85 мм Тип На Стебло : Крајна Мелница Финиш : Wxl Крајна Мелница Тип На Сечење : Централно Сечење Должина На Сечење : 4,50 мм Супер Легура (И) Компатибилност : Нема Ставка : Квадратна Крајна Мелница Агол На Спирала : 35 Степени Нерѓосувачки (М) Компатибилност : Да Крајна Мелница Материјал : Карбид Челик (П) Компатибилност : Да. Тип на димензија : Метричка Оценка : Дијаметар На Глодање За Општа Намена : Број На Список од 3,00 мм : 3794 Стил На Крајна Мелница : Квадратна Обоена (Н) Компатибилност : Без Насока На Сечење : Десна Рака Стврдната (Ж) Компатибилност : Нема Број На Флејти : 4 Апликација За Крајна Мелница : Грубо/Завршно Леано Железо (К) Компатибилност : Да Мелење Диа. : 3,00 мм Стебло Диа. : 6,00 мм Вкупна Должина : 80,00 мм. Насока На Сечење-Обработка : Систем За Мерење На Десната Рака : Метрички Тип На Стебло-Обработка : Конфигурација На Алатот За Дупчење Со Собирање : Индивидуален Материјал-Обработка : Карбидна Завршница-Обработка : WXL Материјал Одделение-Обработка : Примена НА Секундарен Материјал ЗА Општа Намена ISO Код : M, S Примена На Секундарен Материјал : Алуминиум, Никел, Титаниум.

Особините