.

Гел Маска За Усни, Еднократно Пакување Мраз Влошки Во Облик На Усни Отпорни На Истекување На Компреси За Топла Ладна Терапија Заштитник За Усни На Лицето, Подлога З?

Гел Маска За Усни, Еднократно Пакување Мраз Влошки Во Облик На Усни Отпорни На Истекување На Компреси За Топла Ладна Терапија Заштитник

DEN 76.48

Стока
Достапно е за нарачката

ПАКЕТ МРАЗ ЗА УСНИ - ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ СУРОВИНИ : Изработени од мек материјал, еколошки и пријателски за кожата, топката за ГЕЛ е составена од високи полимерни соединенија и разни елементи, физичка здравствена заштита, без несакани ефекти врз човечкото тело, 100% тест за притисок, без оштетување, може нежно да ја заштити вашата чувствителна кожа, избегнувајте директен контакт со ладна или топла гел рампа, удобна за употреба ТОПЛА ЛАДНА ТЕРАПИЈА ПОКРИВКА ЗА УСНИ - ТОПЛА И ЛАДНА ТЕРАПИЈА : полнење со Гел со Висока температура, добар ефект на складирање на температурата, продолжување на топла компресија тим, силна флуидност, мека и фит кожа, Едноставно ставете ја во микробранова печка и загрејте ја 10 секунди за хипертермија и ставете ја во фрижидер или замрзнувач 2 часа додека не ја достигне температурата потребна за ладење или ефект на пакување мраз. Гелот останува флексибилен дури и по замрзнување. ВЛОШКИ ЗА УСНИ ЗА ЛАДЕЊЕ - БЕЗБЕДНИ и ЕФИКАСНИ : може да помогне да се намали отокот, да се заштитат усните, да се ублажи заморот, да се промовира циркулацијата на крвта во усните, да се подобри квалитетот на спиењето, да се чувствувате удобно или може да се користи на други делови од телото за ублажување на болката. Многу е погоден за медитација, јога или релаксација. Затворете Опуштете ги очите и користете го лесно дома, во канцеларија или на службени патувања. ГЕЛ ЗА ЗАШТИТА НА УСНИТЕ НА ЛИЦЕТО ПАКЕТ МРАЗ-ЕДНОКРАТНО : Еднократно И без мирис, не е лесно да се деформира со меко чувство на рацете и извонредна технологија.Пакетот мраз со гел е погоден и за топла и за ладна облога и достапен во зима и лето, за да ги задоволи вашите различни потреби, има силен отпор. Ако се меша со нечистотија или бактерии, не грижете се дали ќе се извалка, само измијте го со топла вода со сапуница и може да се исчисти и дезинфицира пред следната употреба. ГЕЛ МАСКА ЗА УСНИ-РАЗУМЕН ДИЗАЈН : отпорен е на истекување со висока јачина на компресија, така што можете да го користите пакетот гел без да се грижите, тој е perfectlyономски и совршено одговара на усните, обезбедувајќи ви ја потребната удобност, освежувајќи ја кожата на усните, измазнувајќи ги линиите на усните, подобрувајќи ја бојата на усните и правејќи ги усните сјајни и меки.

Особините

Item Type:
Gel Ice Pack
Material:
PVC, Gel
Application:
Lip protection, reduce swelling.
How to Use:
Hot compress:
1. Put the product in a microwave oven to heat or immerse the product in water, use medium power to set for 30 seconds, until it reaches the desired temperature:
2. Soak the product in hot water at about 80-90 degrees for 3-5 minutes:
Cold compress:
1. Put the product in the refrigerator for 2 hours before use.:
2. Wrap the product with a towel to avoid direct contact with the skin to prevent frostbite.:
Package List:
1 x Gel Ice Pack :