.

Luxshiny керамички стапчиња за јадење, јапонски стапчиња за јадење, држачи за држачи за решетки, гроздобер дрвена купена лажица вилушка, држач за вечера, сервер за табе?

Luxshiny керамички стапчиња за јадење, јапонски стапчиња за јадење, држачи за држачи за решетки, гроздобер дрвена купена лажица вилушка, држач

DEN 120.00

Стока
Достапно е за нарачката

Ретро решетката за стапчиња за јадење ќе бидат добри подароци за вашите пријатели, роднини и лидери држач за штанд со вилушка А решетката за стапчиња за дрво од јапонски стил, уникатна и привлечна форма со двојна-. Лажица вилушки за јадење стапчиња за одмор за секој декор на трпезариска маса, заземајте поголемо задоволство за вашиот живот. Јапонските стапчиња за јадење стојат убаво за стапчиња за јадење, лажица, вилушки одмор, ви помагаат да создадете чиста и елегантна околина за јадење. Дрвени стапчиња за јадење стојат површинско сликарство за мазно чувство на допир, многу елегантно и убаво. Ретро решетката за стапчиња за јадење ќе бидат добри подароци за вашите пријатели, роднини и лидери. држач за штанд со вилушка А решетката за стапчиња за дрво од јапонски стил, уникатна и привлечна форма со двојна-. Лажица вилушки за јадење стапчиња за одмор за секој декор на трпезариска маса, заземајте поголемо задоволство за вашиот живот.

Особините