.

Кутија За Складирање Кеси ЗА Ѓубре КУТУЛАМО, Дизајн На Ѕид Висечки Тип Практична Практична Кутија За Складирање Кеси За Ѓубре Безбедност И Издржлива За Домаќинств?

Кутија За Складирање Кеси ЗА Ѓубре КУТУЛАМО, Дизајн На Ѕид Висечки Тип Практична Практична Кутија За Складирање Кеси За Ѓубре Безбедност

DEN 896.00

Стока
Достапно е за нарачката

Квалитетен пп материјал, нетоксичен, безбеден и издржлив за употреба Дизајн на задно лепило, лесен за лепење на кутијата на ѕид, врата од фрижидер или врата од кабинетот. Може директно да се залепи на дното на корпата за отпадоци, солза повлечете погодно. Ѕид Виси Тип Дизајн-може да се закачи директно на ѕидот, удобен и практичен. Лесно се отвора и затвора за неговиот дизајн на тока. Карактеристики : Квалитетен пп материјал, нетоксичен, безбеден и издржлив за употреба. Дизајн на задно лепило, лесен за лепење на кутијата на ѕид, врата од фрижидер или врата од кабинетот. Може директно да се залепи на дното на корпата за отпадоци, солза повлечете погодно. Ѕид Виси Тип Дизајн-може да се закачи директно на ѕидот, удобен и практичен. Лесно се отвора и затвора за неговиот дизајн на тока. Може да се користи за чување пластични кеси за ѓубре, погодни за употреба.

Особините

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Trash Bag Storage Box
Material:
PP
Optional Colors:
Green, Blue, Pink
Size:
Approx. 13.5 x 8 x 8cm / 5.3 x 3.1 x 3.1inch
Weight:
Approx. 68g / 2.4oz
Package list:
1 x Trash Bag Storage Box: