.

Besportble 40 компјутери за кожата на кожата на кожата, совети за базени, комплети за завртки за завртки за знак на базен билијард знаци совети билијард материјали за кож?

Besportble 40 компјутери за кожата на кожата на кожата, совети за базени, комплети за завртки за завртки за знак на базен билијард

DEN 188.32

Стока
Достапно е за нарачката

Кожа, завртка Совети за вежбање базен за пракса : Широко се користат : Практични совети за знак на базен, погодни за почетници, професионални играчи на билијард, ентузијасти за билијард и така натаму. Врв за завртки за завртки за базени : Совети за билијард, за завртки на совети за совети за замена за замена на билијард завртка на знаци за совети за базени за билијард базен знаци. Завртки за вилард во главите : Завртки на совети за замена Лесно за употреба : Овие совети за знак на базен се лесни за инсталирање без многу напор, погодни за оние кои сакаат да играат базен или снукер. Совети за стапчиња за базени Pro : Завртки на совети за билијард билијард базен знак за билијард знак за глава широк спектар на употреба : погоден за ентузијасти за билијард, про базен, почетници. Завртки за совети за знаци : Премиум изработка : ,, отпорни на абење, овие совети за знаци на базени не се лесни за деформирање и, можете да користите REST SUREDED. Совети за вежбање базен за пракса : Широко се користат : Практични совети за знак на базен, погодни за почетници, професионални играчи на билијард, ентузијасти за билијард и така натаму. Врв за завртки за завртки за базени : Совети за билијард, за завртки на совети за совети за замена за замена на билијард завртка на знаци за совети за базени за билијард базен знаци. Завртки за вилард во главите : Завртки на совети за замена Лесно за употреба : Овие совети за знак на базен се лесни за инсталирање без многу напор, погодни за оние кои сакаат да играат базен или снукер. Совети за стапчиња за базени Pro : Завртки на совети за билијард билијард базен знак за билијард знак за глава широк спектар на употреба : погоден за ентузијасти за билијард, про базен, почетници. Завртки за совети за знаци : Премиум изработка : ,, отпорни на абење, овие совети за знаци на базени не се лесни за деформирање и, можете да користите REST SUREDED. Список на пакети 40 x Совети за знаци на базени -Браун црна големина : 1.9cm/0,43x0 Совет за билијард од кожа. -Материјал : Кожа, совети за завртки за завртки -Лесно за употреба : Овие совети за знак на базен се лесни за инсталирање без многу напор, погодни за оние кои сакаат да играат базен или снокер билијард базен знак.

Особините