.

Телескоп ТУСАУ За Возрасни и Деца, 70мм Бленда Рефрактор Преносни Астрономија Телескоп За Почетници Астрономски Прекршување Телескоп Со Прилагодливи Статив Астро?

Телескоп ТУСАУ За Возрасни и Деца, 70мм Бленда Рефрактор Преносни Астрономија Телескоп За Почетници Астрономски Прекршување Телескоп Со

DEN 1.67

Стока
Достапно е за нарачката

●Висока Репродукција На Бои ● Нашите телескопи користат оптички леќи, кои имаат поголема пропустливост на светлина од обичните леќи со смола, што резултира со појасни слики и посветли бои ●Прилагодлив Статив ● овој телескоп е опремен со статив од алуминиумска легура што може да се повлече, кој е цврст и издржлив, додека е со мала тежина, обезбедувајќи ви соодветна платформа за гледање ѕвезди. Стативот е повлечен и удобен за носење. ●Држач за мобилен Телефон●овој телескоп е опремен со држач за мобилен телефон. На патот на гледање ѕвезди, можете да го поставите вашиот мобилен телефон на држачот за мобилен телефон, а во исто време да нишаните кон огледалото за подигнување, можете да направите јасни фотографии. ●Вклучен е пакет 1x finderscope, држач за мобилен телефон 1x, статив што може да се повлече 1x, филтер за месечина 1x, продолжувач 1x H20mm окулар, окулар 1x H6mm, окулар 1x F12mm, огледало заecктор 1x, бришење 1x. Quality service®посветени сме на обезбедување на производ со висококвалитетна и прифатлива цена за нашите клиенти. Ако не сте задоволни со производот, ве молиме контактирајте не веднаш преку е-пошта, Timisea ќе ви обезбеди задоволително решение за вас во рок од 24 часа !.

Особините