.

Организатор на Баги, за издржлив материјал за лаптоп материјал Божиќ Расклопени дрвја ги чува украсите за празници за чување торби за складирање торби за складира?

Организатор на Баги, за издржлив материјал за лаптоп материјал Божиќ Расклопени дрвја ги чува украсите за празници за чување торби

DEN 2.00

Стока
Достапно е за нарачката

Зајакнување на рачките - торбата за елка има засилени рачки што го олеснуваат носењето торба за складирање насекаде Издржливост на која можете да верувате без разлика колку е тешка торбата. Зајакнување на рачките - торбата за елка има засилени рачки што го олеснуваат носењето торба за складирање насекаде. Издржливост на која можете да верувате без разлика колку е тешка торбата. Се одликува со голем отвор за лесно складирање, со патент со целосна должина. Голема торба за складирање на новогодишни елки Користете ја торбата за складирање на новогодишни елки за лесно да ја чувате вашата вештачка елка на крајот на годината. Совршено за вашето дрво, венец. Издржлива торба за складирање на празници, силен материјал за солзи со солза, тешка конструкција на полиестер.

Особините