.

4174-50-Големина: 50 микрограми-ИЛ-16, Рекомбинантна Глувче, Биовизија - Секој

4174-50-Големина: 50 микрограми-ИЛ-16, Рекомбинантна Глувче, Биовизија - Секој

DEN 985.60

Стока
Достапно е за нарачката

Големина : 50 микрограми >98% чиста активна Рекомбинантна Глувче Интерлеукин-16 (ИЛ-16). Тест Во процесот Интерлеукин 16( ИЛ-16), познат и како лимфоцитен хемоатрактивен фактор (ЛЦФ), стимулира миграциски одговор во цд4+ т-клетките и ЦД4+ моноцити и еозинофили. Покрај тоа, човечкиот ИЛ-16 предизвикува изразување На рецепторот ИЛ-2 од т-клетките. Мурин ИЛ - 16 е протеин од 13,2 кда кој содржи 127 остатоци од аминокиселини.

Особините