.

Прекрасни Старомодни Чаши За Виски, 13,5 Мл шкотски чаши за Пиење Чаши За Бурбон/Коктел/Бар Чаши За Виски Декантери За Алкохол

Прекрасни Старомодни Чаши За Виски, 13,5 Мл шкотски чаши за Пиење Чаши За Бурбон/Коктел/Бар Чаши За Виски Декантери За Алкохол

DEN 2164.32

Стока
Достапно е за нарачката

Кристално чисто, висококвалитетно стакло што е безбедно за миење садови, фрижидер и замрзнувач Погоден за секојдневна употреба и лесно чисти. Се чувствувате удобно со вашите раце. Погоден за Ирско виски, скоч и сите коктели, како и вода, сок и безалкохолни пијалоци.Совршен за секојдневна употреба или специјални прилики. Овие очила прават совршен подарок за вашиот татко, пријател и сопруг На Родендени, Божиќ, Затоплување На Куќата или Годишнина од Свадбата и Секоја Пригода. Прекрасно Јасни и Со Сложени Дизајни, овие чаши ќе Ве Импресионираат вас И Вашите Гости со кеш и секој пијалок. Модерноста и традициите се сретнаа во нашите декантери за да ги задоволат потребите на секој љубител на виски. Кристално чисто, висококвалитетно стакло што е безбедно за миење садови, фрижидер и замрзнувач. Погоден за секојдневна употреба и лесно чисти. Се чувствувате удобно со вашите раце. Погоден за Ирско виски, скоч и сите коктели, како и вода, сок и безалкохолни пијалоци.Совршен за секојдневна употреба или специјални прилики. Овие очила прават совршен подарок за вашиот татко, пријател и сопруг На Родендени, Божиќ, Затоплување На Куќата или Годишнина од Свадбата и Секоја Пригода. Прекрасно Јасни и Со Сложени Дизајни, овие чаши ќе Ве Импресионираат вас И Вашите Гости со кеш и секој пијалок. Модерноста и традициите се сретнаа во нашите декантери за да ги задоволат потребите на секој љубител на виски.

Особините

Material:
Crystal Glass
Size:
4.13*4.13*3.15in
Capacity:
350ml(13.5Oz)
Color:
transparent
Package Include:
1 * Wine Cup:
Manual measurement may cause an error of 1-3 cm, which is within the normal range, thank you! During the shooting process, due to factors such as light, camera and angle, the actual color of the image may be slightly different from the product:
Customer Questions &Answers:
If you have any questions, please email or leave a message to us. We will provide you with the best advice and satisfactory after-sales service experience. :