.

Inoomp Barbell Rack Metal Holder Tension Tension Holder Barbell Rod Storage Rack Gulид за монтирање решетката за кревање тежина држач челик Барбел држач за складирање фитнес опрема за складирање опрем?

Inoomp Barbell Rack Metal Holder Tension Tension Holder Barbell Rod Storage Rack Gulид за монтирање решетката за кревање тежина држач челик

DEN 1.33

Стока
Достапно е за нарачката

Соликувач на тегови за кревање на мрена- Добра решетка за складирање на шипки за шипки за складирање на шипката за фитнес опрема Сопувањето на wallидот Барбел Т материјалот е супериорен, не е лесен за избледување или кршење, и може да биде за некое време. Единечна закачалка за складирање на мрена- со лесен дизајн, може да биде многу лесен за употреба и носење. Standидот поставен на Барбел- материјалот е добар, изработката е добра, таа е многу издржлива, не е лесна за носење и им дава на луѓето одлично чувство на употреба. Решетката за тежини- изработени од безбедни и убави материјали, и цврсти и има услужен живот. Соликувач на тегови за кревање на мрена- Добра решетка за складирање на шипки за шипки за складирање на шипката за фитнес опрема. Сопувањето на wallидот Барбел Т материјалот е супериорен, не е лесен за избледување или кршење, и може да биде за некое време. Единечна закачалка за складирање на мрена- со лесен дизајн, може да биде многу лесен за употреба и носење. Standидот поставен на Барбел- материјалот е добар, изработката е добра, таа е многу издржлива, не е лесна за носење и им дава на луѓето одлично чувство на употреба. Решетката за тежини- изработени од безбедни и убави материјали, и цврсти и има услужен живот. Список на пакети 1 x Барбел штанд со завртки Карактеристики -Материјал : држач за опрема за фитнес за челик -боја : држач за црна челик Барбел -Големина : 14.

Особините