.

БРУНЕР Столб XL Врата Корпа За Каравани, Моторни Куќи, Чамци

БРУНЕР Столб XL Врата Корпа За Каравани, Моторни Куќи, Чамци

DEN 1.33

Стока
Достапно е за нарачката

Корпа за отпадоци со капак Изработени од пластика (100% ) полипропилен. Монтирање со помош на монтажа лента на ѕидови и кабинетот врати или со помош на специјален држач кој ви овозможува да го висат на круг цевка рамка на кујнски кутии. Навртување на лента за монтирање на ѕидови и врати на кабинетот. Навртување на монтажна плоча прилагодлива за висина на вратите на кабинетот. Специјален држач за закачување на рамката на тркалезната цевка на кујнските кутии. Врата или монтирање на ѕид со употреба на испорачаната плоча за монтирање на завртки. Монтирање на вратата на кабинетот со употреба на испорачаната висина прилагодлива плоча за монтирање на завртки. Закачен на тубуларната рамка на кутиите за готвење со употреба на испорачаната држач за монтирање.

Особините