.

Кошница за складирање на облека, корпа за перење со тркала, тркалезна мрежа за складирање на играчки од ковано железо- кутија за перење дома, корпа за перење, за обле

Кошница за складирање на облека, корпа за перење со тркала, тркалезна мрежа за складирање на играчки од ковано железо- кутија за перење

DEN 1.00

Стока
Достапно е за нарачката

Големина : 55*45*38,5 см (21,65*17,7*15,15 инчи) Ви препорачуваме да го користите во соодветна сцена за да заштедите простор, можете да го ставите во аголот, да го ставите насекаде. Материјал : Нашата корпа за перење е изработена од висококвалитетен метален материјал и усвојува три слоја на процес на заварување со спреј со висока густина, кој нема да избледи и е целокупна цврста, стабилна и отпорна на абење. Флексибилен дизајн : Нашата корпа за складирање доаѓа со четири ролери кои можат да ротираат 360 степени и да имаат високо квалитетни лежишта, што го прави многу лесен за движење. Шупниот дизајн : корпата за алишта усвојува шуплив дизајн за да ја задржи облеката сува и без мирис, а едноставниот шуплив дизајн и мазните линии носат визуелно уживање. Кошница за складирање на облека : Погоден е за облека, ќебиња, играчки, крпи, чевли, итн. Обезбедете повеќе решенија за складирање, погодни за спална соба, просторија за перење, просторија за комунални услуги. Големина : 55*45*38,5 см (21,65*17,7*15,15 инчи). Ви препорачуваме да го користите во соодветна сцена за да заштедите простор, можете да го ставите во аголот, да го ставите насекаде. Материјал : Нашата корпа за перење е изработена од висококвалитетен метален материјал и усвојува три слоја на процес на заварување со спреј со висока густина, кој нема да избледи и е целокупна цврста, стабилна и отпорна на абење. Флексибилен дизајн : Нашата корпа за складирање доаѓа со четири ролери кои можат да ротираат 360 степени и да имаат високо квалитетни лежишта, што го прави многу лесен за движење. Шупниот дизајн : корпата за алишта усвојува шуплив дизајн за да ја задржи облеката сува и без мирис, а едноставниот шуплив дизајн и мазните линии носат визуелно уживање.

Особините

Product name:
laundry basket
Size:
55*45*38.5 cm (21.65*17.7*15.15 inches).
Color:
black,gold
Package:
1*laundry basket
1. Due to manual measurement, there may be an error of 1-2 cm, the actual object shall prevail.:
2. Due to the difference in shooting environment light and display effect, there may be slight color difference, which is a normal phenomenon.:
3. We are committed to providing the best service. If you have any questions, please feel free to contact us and we will resolve them as soon as possible.: