.

Џонсон Контролира V-4332-1006 Месинг Пневматски Одблесокот Вентил Со Активатор, 1/2 Три-Начин, Микс Стил, 9 до 13 Psi Пролет Опсег, 2.0 Cv

Џонсон Контролира V-4332-1006 Месинг Пневматски Одблесокот Вентил Со Активатор, 1/2 Три-Начин, Микс Стил, 9 до 13 Psi Пролет Опсег, 2.0 Cv

DEN 7770.72

Стока
Достапно е за нарачката

1/2 во Од САЕ 45 одблесокот врски не бараат инсталација лемење со бакарни цевки; обезбедува лесно отстранување за одржување. Стандард Џонсон Контролира неприлагодливите пакувања на прстени обезбедуваат докажана сигурност и долг век на траење. Тело оценето 400 psig статичкиот притисок не ја ограничува локацијата на зградата. Секој вентил тестиран за цврсто почетно и долгорочно исклучување; обезбедува удобност на патниците и зачувување на енергијата. Фабрички собрани вентили достапни со пневматски или електрични активатори; инсталирајте брзо и лесно, минимизирајќи го времето на работното место. разгорената линија на вентилот точно го регулира протокот на топла или ладна вода во малите терминални единици ЗА КЛИМАТИЗАЦИЈА. вентилите се достапни со фабрички инсталиран пневматски погон Од типот V-3000-1; достапни се и затворени актуатори (V-3000-2) (нарачајте одделно).

Особините