.

Тавански Вентилатор Светлосни Капаци, Тавански Вентилатор Глобуси Замена Стакло, Светло Тела Замена Стакло, Дисмио Осветлување Замена Сенка Висина: 4.75, Длабочина:

Тавански Вентилатор Светлосни Капаци, Тавански Вентилатор Глобуси Замена Стакло, Светло Тела Замена Стакло, Дисмио Осветлување Замена

DEN 3.33

Стока
Достапно е за нарачката

5 инчи високи-4-3/4 инчи во дијаметар-Стандарден 2-1/4-инчен монтер Чисто стакло со закосена површина. Традиционална форма на ѕвонче. Замена сенка за вентилатор или ѕид тела и светилки. Пакет од 1 стаклени нијанси. Дисмио Осветлување 2-1/4" Монтер (Пакет од 1).

Особините