.

XCQ 2PCS нелизгачки ланец на тркала за гуми за итни снежни ланци за мраз/снег/кал/песок пат за возење камиони SUV автоматски додатоци 114

XCQ 2PCS нелизгачки ланец на тркала за гуми за итни снежни ланци за мраз/снег/кал/песок пат за возење камиони SUV автоматски

DEN 1.33

Стока
Достапно е за нарачката

Тие имаат карактеристики на отпорност на ладно, отпорност на стареење и издржливост за да обезбедат трајност и услужен живот Поради одличната влечење, може да биде цврсто поставена на гумата и обезбедува совршена влечење и зафат на мазна површина. Без разлика дали наидете на песок, прашина или снег, овој анти-лизгачки безбедносен ланец може да работи или да се искачи нормално. Синџирот за безбедност на автомобилот е лесен за инсталирање, погоден за сите мажи и жени, без дигалки, нема потреба да ги отстранува гумите, безбедна за употреба и опремата може лесно да се инсталира на гумите. Снежните ланци се суштински додаток за секое патување во скијање или да возат во области врзани за снег. Овие ланци се директно напред за да се вклопат и се исклучително тврди. Тие имаат карактеристики на отпорност на ладно, отпорност на стареење и издржливост за да обезбедат трајност и услужен живот. Поради одличната влечење, може да биде цврсто поставена на гумата и обезбедува совршена влечење и зафат на мазна површина. Без разлика дали наидете на песок, прашина или снег, овој анти-лизгачки безбедносен ланец може да работи или да се искачи нормално. Синџирот за безбедност на автомобилот е лесен за инсталирање, погоден за сите мажи и жени, без дигалки, нема потреба да ги отстранува гумите, безбедна за употреба и опремата може лесно да се инсталира на гумите. Снежните ланци се суштински додаток за секое патување во скијање или да возат во области врзани за снег. Овие ланци се директно напред за да се вклопат и се исклучително тврди. Спецификации : Спецификација : Боја : Црна + Орангерматеријал : TPE + Најлонанти-лизгачки ланец Големина : Должина 18см, ширина 7,5 см, дебелина 2,5 см, ширина на ременот 3.

Особините

Color:
black + orange
Material:
TPE + nylon
Anti-skid chain size:
length 18CM, width 7.5CM, thickness 2.5CM, belt width 3.8CM
Nylon strap length:
104CM
Suitable for:
all types of tires
Package Contains:
2Pcs X Emergency Snow Chain Car Tire Anti-Skid Chain:
Functions:
This anti-skid snow chain is designed for car safety.:
The processed rough surface increases the friction betweeen car and road.:
It protects the car tires from slipping and ensures safe and stable driving.:
Especially useful in the snow and muddy road conditions.:
A must-have item for winter driving.:
The item is a pack of 2 pieces anti-skid snow chains for ties made of nylon material. Designed to use when your vehicle is stuck. It has good performance of skid protection, breaking the ice and pinching road. A necessary tool for travel.:
Hi,Friends, Welcome to Shopping Trip!!! Enjoy Yourself!!! We'll try our best to make you have a satisfactory shopping experience! Have a nice shopping time~ :
If  there  is  any  quality  problem  with  the  product, please  contact  us  in  time,  we  will  reply  within  24 hours  Thank you! :