.

Комплети за сликање на дијаманти за дијаманти Викмари, боја, боја со комплет за дијаманти, комплетни комплети за кристална уметност, 5Д дијамантски сликарски уметн?

Комплети за сликање на дијаманти за дијаманти Викмари, боја, боја со комплет за дијаманти, комплетни комплети за кристална

DEN 3.33

Стока
Достапно е за нарачката

Пенлив дијамант : Ние усвојуваме шарен и еколошки тркалезен дијамант за да изгледаме сјајни и никогаш нема да избледи Секоја вежба со униформа големина и тродимензионален ефект, не е лесно да се претвори жолта боја. Квалитетно платно : Високо чисто печатење платно е тешко да се деформира и водоотпорно, има дури и текстура и не се троши лесно. Самиот платно има леплива позадина за да ја задржи сликата леплива, а потоа скапоцените камења ќе се држат. Зелен лепак : Лепак за животна средина има силна лепливост, невкусна и леплива доволно за да ја избере мушката долго време, што помага едноставно да се заврши ова сликарство со дијаманти. Complete Packaging : Package includes Exquisite box, painting canvas (The picture size is 12*16 inch, the whole canvas size is 14*18 inch) 2*pen tools, diamond tray, colorful diamonds and 3*Glue mud, tweezers, instruction, 10 *ПВЦ торба. Долгорочно зачувување : Производот може да се користи повеќе од 20 години ако се користи правилно. Забелешка : ќе додадеме 30% од дијамантите, но ако дијамантите не се доволни, ве молиме известете ги, ќе организираме дополнителни дијаманти како бесплатен подарок за вас. HD водоотпорно платно. Висока кутија за пакување со квалитет.Којални магични дијаманти. Коцка дијамантска фиока. Сликање лепак глина. Пенка за дијаманти. Големината на делот за слика е 12x16 инчи. Ако е вклучена белата граница, големината на нашиот производ ќе биде 14x18inch.

Особините