.

VXB Бренд Јапонија MJC-20CS-rd 7mm до 7mm Флексибилна Спојка Од Типот На Вилица Создаден 2 Дијаметар: 7mm Должина На Спојката: 30 Надворешен Дијаметар на Спојката: 20

VXB Бренд Јапонија MJC-20CS-rd 7mm до 7mm Флексибилна Спојка Од Типот На Вилица Создаден 2 Дијаметар: 7mm Должина На Спојката:

DEN 2360.32

Стока
Достапно е за нарачката

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 7мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 7мм. Должина На Спојување : 30. Спојување Надворешен Дијаметар : 20. 7-15 дена превозот. Спојка Создаден 1 Дијаметар : 7мм. Спојување Создаден 2 Дијаметар : 7мм. Должина На Спојување : 30. Спојување Надворешен Дијаметар : 20. 7-15 дена превозот. БРЕНД VXB, Nbk Јапонија MJC-20 CS-rd 7mm до 7mm Jaw-тип Флексибилна Спојка Nbk Јапонија MJC-20 CS-RD 7mm до 7mm флексибилна Спојка од Типот На Вилицата, ова е флексибилна спојка од типот на Вилицата. Мевот овозможува ексцентричност, аголна неусогласеност и крајна игра. Спојка Со 1 Дијаметар : 7ммспојка Со 2 Дијаметар : 7ммспојка Должина : 30надвор Дијаметар на спојката : 20материјал : Нерѓосувачки Ова е флексибилна спојка од типот на вилицата.Тесното Вклопување овозможува пренос со нула реакција при низок вртежен момент.Тесното вклопување ви овозможува непречено да ги соберете и поделите центарот и ракавот.

Особините