.

59PCS 22 x 22 Pegboard Wallид Организатор Панели, Smfanlin Pegboard Display Wallид монтирање со 53 додатоци и 2 полица, занаетчиски плочи за занаетчиски плочи за кујнски канцелариски гаража -

59PCS 22 x 22 Pegboard Wallид Организатор Панели, Smfanlin Pegboard Display Wallид монтирање со 53 додатоци и 2 полица, занаетчиски

DEN 3.00

Стока
Достапно е за нарачката

Од 2012 година, ние се фокусиравме на обезбедување на најразлични висококвалитетни и практични предмети за домаќинството за различни семејства и сме посветени на производство на врвни материјали и уникатно дизајнирани производи за да донесат поголема погодност и забава во вашиот живот ? Доволно додатоци за да не треба да купувате дополнителни и да ги поставите комплетите за приказ на таблата на вашите сопствени потреби. ? ? 【Совршена големина за да заштедите простор】 11 x 11 инчи на Pegboard со дупки од 0,25 инчи, 4 парчиња може да се разделат заедно за да се формира 22 "x 22", големината на кутијата за складирање е 7,5 "x 3,5"; Практичен и разумен дизајн, што може да го искористи целосниот простор на wallидот. ? Нашите панели за штипки прават целосна употреба на wallидниот простор за складирање на мали предмети. Чувајте сè организиран метод за инсталација на дупчење : Обезбедете комплет за 16 завртки и користете електрична вежба за инсталирање на wallидот, што е поцврсто. ? 【Совршена големина за да заштедите простор】 11 x 11 инчи на Pegboard со дупки од 0,25 инчи, 4 парчиња може да се разделат заедно за да се формира 22 "x 22", големината на кутијата за складирање е 7,5 "x 3,5"; Практичен и разумен дизајн, што може да го искористи целосниот простор на wallидот. ? Нашите панели за штипки прават целосна употреба на wallидниот простор за складирање на мали предмети. Чувајте сè организирано и на дофат!. Дали ви треба разноврсно решение за складирање за вашата гаража или подрум? Дали имате мал простор на кој и треба организација? Комплетот за комбинација на Smfanlin Pegboard може ефикасно да ги реши овие проблеми - да обезбеди функционални, разноврсни и стилски производи за домашна организација, прилагодливи за да ги задоволите вашите потреби за секоја организација.

Особините

-Material:
premium ABS
-Color:
white
✅Sturdy & Durable Material:
This pegboard set is our originally designed pegboard with oval peg holes and waterproof surfaces.:
✅Best Home Storage System:
Pegboard for the wall is the best space-saving way to organize tools and supplies, suitable for storing tools, parts, keys, handicrafts, office supplies, and small plant light items, and it makes it easy for you to see and find items at a glance.:
2 Installation Methods:
①Without Damage To The Wall:
we provide self-adhesive mounting bracket, each pegboard has 5 pieces brackets and self stickers, no need to drill holes on the wall, and the bearing range about 3kg.
②Drilling installation method:
we provide screws kit, and use electric drill to install on the wall, which is more firm, the bearing range about 6kg.
What You Get:
4 x Pegboards (11x11):
2 x Shelves (7.5” x 3.5”):
2 x Long Hooks (3.7” x 2.3”) :
15 x Short Hooks (2.3” x 1”):
20 x Self-Adhesive Mounting Brackets:
16 x Screw Set :