.

fonefunshop за iPhone 11/Про/Промакс-Мијинг Ц18 Слоевит Логикборд Тестирање Станица

fonefunshop за iPhone 11/Про/Промакс-Мијинг Ц18 Слоевит Логикборд Тестирање Станица

DEN 2591.84

Стока
Достапно е за нарачката

ЛЕСЕН за УПОТРЕБА - Користете Го C18 за поврзување на горните и долните матични плочи за тестирање/поправка ЛЕСЕН за УПОТРЕБА - Користете Го C18 за поврзување на горните и долните матични плочи за тестирање/поправка. Компатибилност-Дизајнирана да работи со i Phone 11, i Phone 11 Pro и i Phone 11 Pro Max. ИЗБЕГНУВАЈТЕ ДОПОЛНИТЕЛНА РАБОТА-Заштедете Време и избегнувајте проблеми по инсталацијата, зголемете ја брзината на работа. користете за Тестирање на слоевити логички табли без нивно лемење заедно. ТЕСТИРАЈТЕ ја ВАШАТА РАБОТА - Проверете однапред за да избегнете дупликат расклопување и кршење на матичната плоча. КОМПАКТЕН КВАЛИТЕТЕН БУЛД-Мала големина, лесен за носење. Направено од зацврстена легура со најлонски разделувачи. ЛЕСЕН за УПОТРЕБА - Користете Го C18 за поврзување на горните и долните матични плочи за тестирање/поправка. ИЗБЕГНУВАЈТЕ ДОПОЛНИТЕЛНА РАБОТА-Заштедете Време и избегнувајте проблеми по инсталацијата, зголемете ја брзината на работа. користете за Тестирање на слоевити логички табли без нивно лемење заедно. ТЕСТИРАЈТЕ ја ВАШАТА РАБОТА - Проверете однапред за да избегнете дупликат расклопување и кршење на матичната плоча. КОМПАКТНА-Мала големина, лесна за носење.

Особините