.

Течно Руменило Стапче За Убавина, Свиленкасто Течно Стапче За Руменило За Лице Со Апликатор За Перница,Долготрајна Природна Мат Завршница, Водоотпорно Пенкало За ?

Течно Руменило Стапче За Убавина, Свиленкасто Течно Стапче За Руменило За Лице Со Апликатор За Перница,Долготрајна Природна Мат Завршница, Водоотпорно

DEN 1.33

Стока
Достапно е за нарачката

●Надграден Течен Контурен Стап●Течен Контурен Стап Со Апликатор За Воздушно Перниче за рамномерна примена и без напор создавање прекрасни, дефинирани јагодички коски Шминката е рамномерна, природна, тродимензионална и сјајна, обликувајќи ги контурите на лицето и создавајќи природна и шармантна шминка. ①Свиленкаста И Лесна. кремот за контурирање има мазна и течна текстура и содржи навлажнувачки состојки за да го одржува лицето хидрирано. Помага во покривање на несовршеностите на кожата без затнување на порите, фини линии и набори, така што вашата шминка трае цел ден. ●Долготрајно Носење●стапот за убавина со контура и руменило има мат финиш. Течен хајлајтер со ефект на сјај. Водоотпорен е, отпорен на пот, благ, неиритирачки, фина текстура, лесна и тенка шминка и нема да ја соблекува шминката во текот на целиот ден. ●Лесен За Носење И Употреба ● Отворете го капачето, извртувајте во насока на млазницата и нежно притиснете ја цевката за да дозволите пастата да се појави на апликаторот (не е потребна дополнителна четка или сунѓер). Не заборавајте да го затворите капакот по употреба. Мал дизајн, поудобен за извршување, употреба во секое време и насекаде, особено погоден за патувања и деловни луѓе.

Особините

Colors:
01 Liquid Contour; 02/03 Liquid Blush; 04/05/06 Liquid Highlighter
Shelf life:
3 years
Package includes:
1/3PCS
Instructions:
1. Pull open the cover and turn it in the ON direction to open it.:
2. Squeeze out an appropriate amount of paste and apply with the sponge applicator of the nozzle.:
3. Seal it well after use:
Rotate the bottle body to cover it, and store it in a cool place.