.

ЖАОЛЕИ Кујнска Корпа За Отпадоци Со Корпа За Складирање Капак Корпа За Отпадоци Во Домаќинството Корпа За Отпадоци Корпа За Отпадоци Корпа За Отпадоци За Отпадоци

ЖАОЛЕИ Кујнска Корпа За Отпадоци Со Корпа За Складирање Капак Корпа За Отпадоци Во Домаќинството Корпа За Отпадоци Корпа За Отпадоци Корпа За

DEN 3652.32

Стока
Достапно е за нарачката

Не зазема простор и е издржлив Таа е наменета за тесни простори. Дизајнот во форма на писта на оваа корпа за отпадоци. Може да се постави помеѓу различни тесни премини и пукнатини. Дизајнот на прстенот под притисок лесно може да ја поправи вреќата за ѓубре и никогаш повеќе да не падне. Дизајнот со капакот го отфрла мирисот на ѓубрето и мирисот не е лесно да се растера. Не зазема простор и е издржлив. Таа е наменета за тесни простори.Дизајнот во форма на писта на ова ѓубре can.It може да се постави помеѓу различни тесни премини и пукнатини.Дизајнот на прстенот под притисок лесно може да ја поправи вреќата за ѓубре и никогаш повеќе да не падне.Дизајнот со капакот го отфрла мирисот на ѓубрето и мирисот не е лесно да се растера.Копчето за пролет е попогодно за ѓубрето.Дизајнирани за тесни простори, може да се вклучат и мали простори.5 Cmnote : Различно осветлување и монитори може да предизвикаат бојата на предметот на сликата да биде малку поинаква од вистинската ставка.

Особините