.

ИРДФВЕ 5 парчиња облека за облека за анти-лизгање анти-лизгање Антидеформска алуминиумска легура Плаканица облека облека за облекување мултифункционално складир?

ИРДФВЕ 5 парчиња облека за облека за анти-лизгање анти-лизгање Антидеформска алуминиумска легура Плаканица облека облека за облекување мултифункционално

DEN 1.33

Стока
Достапно е за нарачката

Погоден за домови, продавници за облека, алишта, итн Користете го вашиот простор за плакарот и одржувајте ја облеката без затегнување и уредно. Трајни и преносни, и за внатрешна и за надворешна употреба. Убава занаетчија, не е лесно да се избледи и да се деформира. Дизајнот на светла боја го прави шик и елегантен. Опис : Материјал : Алуминиумска легура Количина : 5 парчиња за домови, продавници за облека, алишта, итн. Подгответе го вашиот простор за плакари и чувајте ја облеката без волја и уредни. Fade and Deform. Bright Color Design Направете го тоа шик и елегантно. Само горенаведената содржина на пакетот, другите производи не се вклучени.Нота : Снимање на светлина и различни дисплеи може да предизвикаат бојата на предметот на сликата малку поразлична од вистинската работа. Грешката дозволена за мерење е +/- 1-3cm. Дома кујна за складирање на кујна Организација за облека Облека за складирање на облека закачалки за закачалки.

Особините