.

QzjiJoSEN преносен кабел за брз полнач, смешен кабел за полнење кучиња, паметниот телефон за играчки за кучиња USB полнач за кабел, за iPhone Android Type-C Различни модели телефон?

QzjiJoSEN преносен кабел за брз полнач, смешен кабел за полнење кучиња, паметниот телефон за играчки за кучиња USB полнач за кабел, за iPhone

DEN 3.33

Стока
Достапно е за нарачката

? ? ? Ажурирано за да избегнете лабав контакт Повторно засилување на USB интерфејсот] Ова куче УСБ-кабел за кучиња за полнење на телефон за телефон Android Type-C Телефон. Контакт, тест за замав 4000 и тест за спреј од 24 часа сол. ? Материјал пријателски за кожата со флексибилни линии и без јазли, побрзо полнење. Спецификација : Интерфејс : Тип-Ц, УСБ јадро : Чист бакарен материјал без кислород : ТПЕ Функција : Полнење + Големина на преносот на податоците : 3 * 5 * 7см Должина на кабелот : 120 см Боја : Бела, Вклучен портокал : 1 x Забелешка за кабел за полнење кучиња : Поради различниот монитор и светлосниот ефект, вистинската боја може да биде малку различна од бојата на сликата. Ве молиме, дозволете 1-3 см да се разликува како резултат на рачното мерење.

Особините

Interface:
Type-C, USB
Core:
oxygen-free pure copper
Material:
TPE
Function:
charging + data transmission
Size:
3 * 5 * 7cm
Cable length:
120cm
Color:
white,orange
Included:
1 x Stray Dog Charging Cable:
   :
 Notice:
Due to the different monitor and light effect, the actual color may be a slightly different from the picture color.:
Please allow 1-3cm differs due to manual measurement.:
measurement. :